Jump to content

Moralsk dilemma: Lyve på båtstørrelse for å booke gjesteplass…


Popeye70

Recommended Posts

19 fot skrev On 28.7.2024 at 1.22:

Hva med om folk bare bestiller den bredde de trenger. Inkludert evt fendere. Selv har jeg fast plass i bås, men bruker sjelden fendere. La oss anta jeg skulle inn i en gjestehavn og drt er mange ledige plasser som er brede NPK for båten min, men jeg får avslag fordi det ikke er plass til femdrne jeg uansett ikke bruker.

 

Du mener det ikke er nok margin til fendere, men trenger man nødvendigvis å fendre akkurat på det bredeste? Løsningen er ganske enkelt å ha to fendere foran drt bredeste og to bsk drt bredeste.

 

Men der har du skapt deg et problem ved å lyge på lengda og fortøye i en bås som er for kort for båten din. Båsen har rett og slett ikke lange bok utriggere for fin altfor lange båt.

 

Og løsningen fin blir da å klage på at det ikke er ekstra bredde tilgjengelig for din altfor lange båt.

 

Hva ned å bsre forholde deg til reglene og evt spørre om det er ok med litt lengre båt enn 11 meter og Jørn h a de dom har oversikten mener, det er bedre enn å spørre tilfeldige personer om lov basert på et bilde drt det er nesten tomt gor båter.

Da bør i tilfelle skjema ha et felt for "ønsket båtplassbredde" og ikke "båtens bredde". Og det har jeg tilgode å se noe sted.

Link to post
Share on other sites

leopard skrev 53 minutter siden:

Det er forskjell på å ligge EN natt eller lenger i en havn, jeg synes hylekoret her bør ta seg en tur i en Dansk havn havn i felles ferien.  

 

Er det et hylekor her? Det har ikke jeg fått med meg. TS spurte om synspunkter, og det har han fått. Og han har vel for lengst dratt videre med båten. Spørsmålet var om det er greit å lyve på lengden på båten. Jeg hadde ikke gjort det, andre får ta ansvar for sine valg selv.

"First they ignore you, then they ridicule you, then they fight you, then you win." - Mahatma Gandhi
Link to post
Share on other sites

Delta i diskusjonen

Du kan skrive innlegget nå, det vil bli postet etter at du har registrert deg. Logg inn hvis du allerede er registrert.

Guest
Svar på dette emnet

×   Du har postet formatert tekst..   Fjern formattering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Innholdet du linket til er satt inn i innlegget..   Klikk her for å vise kun linken.

×   Det du skrev har blitt lagret.   Slett lagret

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...