Jump to content

Hvordan "dreper" man dieseldyr?


Wasco

Recommended Posts

Hvis vannet er emulgert inn i dieseloljen, har det ingen mulighet til å komme i kontakt med materialet som dieseloljen berører. Men Hammerdown kommer i kontakt med materialet, og Hammerdown har smøreeffekt.

 

Fritt sjøvann i brennoljen er ikke å spøke med, men eventuelt sjøvann emulgeres inn i oljen på samme måte som ferskvann. Alt emulgert vann blir innkapslet av oljen. Det er det som er emulgering.

 

Kan du dokumentere at vann, fersk- eller sjøvann, som blir emulgert inn i dieselen ved bruk av Hammerdown ikke kan eller vil gjøre skade på dieselpumpe, dyser eller andre deler av brennstoffsystemet?

 

Hvor lenge kan en emulgert blanding av vann i diesel etter benyttelse av Hammerdown stå uten at vann og diesel skiller lag?

 

Dersom en motor mot formodning skulle få korrosjosproblemer i drivstoffsystemet på motoren, og det etter en undersøkelse av ett eller flere autoriserte verksteder blir konstatert at korrosjonen alene skyldes emulgert vann i dieselen som følge av bruk av Hammerdown, vil da Motorconsult dekke reparasjonsomkostningene ved en slik eventuell skade?

Link to post
Share on other sites

BioProtect 2, funker bra og er veldig drøy! Brukes enten for å være proaktiv eller for å fjerne dyr som allerede er på tanken :)

<iframe src='https://www.weatherlink.com/embeddablePage/show/de8bab017fde464084b9d7208420722e/signature' width='760' height='200' frameborder='0'></iframe>

Link to post
Share on other sites

  • 2 år senere...
Godt poeng 'Capitaine' det at vannet emulgerer inn i dieselen og dermed kan skape smøreproblemer med dyser og dieselpumpe. Spennende å se om noen kommer med mer nyttig info angående dette.

Tenk på hva vann-i-olje-emulsjon er: Olje hvor vannet er innkapslet. Vannet kan aldri komme i kontakt med noe som oljen passerer.

Link to post
Share on other sites

Delta i diskusjonen

Du kan skrive innlegget nå, det vil bli postet etter at du har registrert deg. Logg inn hvis du allerede er registrert.

Guest
Svar på dette emnet

×   Du har postet formatert tekst..   Fjern formattering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Innholdet du linket til er satt inn i innlegget..   Klikk her for å vise kun linken.

×   Det du skrev har blitt lagret.   Slett lagret

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...