Jump to content

Båt eller hytte ved sjøen til rundt to mill. pluss?


BårdK

Recommended Posts

Har du råd til å vente så ha litt is i magen her.

Jeg har råd til å la være å selge, men det er noe annet med tid (vi skal gjøre en del med hytta). Dessuten tror jeg ikke jeg vil ta med råd til nok et vinteropplag og klargjøringen til våren. Men litt is i magen skal jeg ha, har ikke tenkt å gi bort Rivieraen heller (bare nesten...). Spørsmålet er om båtmarkedet er noe særlig friskere til våren - man kan jo ønske, men jeg tror ikke det.

Link to post
Share on other sites

Tror også at denslags båter og større selger rimelig bra det meste av året og med relativt beskjedne prisvariasjoner gjennom året. For salg av skjærgårdsjeeper er det mer viktig at solen skinner...

 

Det kan ta litt tid før rette kjøperen dukker opp men MÅ du ikke selge NÅ så ordner det seg nok til en fornuftig pris skal du se.

Mine kjøretøy pr i dag: "NittiNitti": -90 Land Rover 90, "Bimbo": -93 BMW R1100RS, "Helmut": -08 Knaus Sunliner 808

Grunnet intensiv sensur og shadowbanning har jeg forlatt Fakebook, Insta og Twitter for godt, dere finner meg på https://mewe.com/i/sveinhauge og Telegram

If we grew our own food, we wouldn't waste a third of it as we do today. If we made our own tables and chairs, we wouldn't throw them out the moment we changed the interior decor. If we had to clean our own drinking water, we probably wouldn't contaminate it. Mark Boyle.

Link to post
Share on other sites

Hadde en litt morsom samtale idag med en selger av en seilbåt. En nyere båt av kurant årgang, størrelse og pris som har ligget på Finn et par måneder. I annonsen stod det at selger ville vurdere bytte med mindre/rimeligere seilbåt. I går ble denne annonsen endret til: vil vurdere bytte med større seilbåt..!

Hadde en hyggelig samtale med selger som innrømmet at det nok var to ukers vellykket ferie på svenskekysten som gjorde at de hadde endret mening om båtlivet og hvor mye det er verdt. Så "lettlurte" og impulsive kan vi mennesker være.

Ser frem til den dagen Corona er en øl og Donald er en and!

Link to post
Share on other sites

Eneste månedene det er vanskelig å selge båt er desember og januar sier en erfaringe formidler der. Og den beste måneden er August sier han :smiley: Da er du jo ganske rett på det da.

Høres bra ut! Kommer en for å se på båten på torsdag, fram til da er vi på sjøen og nyter båtlivet. Kanskje siste tur med Rivieraen.... :confused:

Vi skal i alle fall bruke noe av dagene fremover i uthavn til å gjøre båten ekstra presentabel.

Link to post
Share on other sites

Delta i diskusjonen

Du kan skrive innlegget nå, det vil bli postet etter at du har registrert deg. Logg inn hvis du allerede er registrert.

Guest
Svar på dette emnet

×   Du har postet formatert tekst..   Fjern formattering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Innholdet du linket til er satt inn i innlegget..   Klikk her for å vise kun linken.

×   Det du skrev har blitt lagret.   Slett lagret

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...