gunnt Startet 6.Januar.2010 Del på Facebook Startet 6.Januar.2010 Det er sikkert mange her som har erfaring og gode tips Vi forveller poteter og grønnsaker, -avkjøler og vakumpakker dem. Bruner opp kjøttdeig eller karbonade deig, fryser det utover på ett brett før vi har det i pose. Det er da veldig greit å ta den mengden man vil ha f.eks i en gryterett.(er jo ikke bare en stor klump) Kålrabistappe(hjemmelaget) holder seg lenge når den er vakumpakket og ligger kaldt. Forlugaren fungerer som kjøleskap nå om vinteren. Vi oppbevarte ferdig stekt svinesteik og ferdig dampa pinnekjøtt der da vi var på tur nyttårs helga. Kjøleskapet virka plutselig så stort siden vi kunne ha så masse av maten i forlugaren Pinnekjøttet i gryta M.V.H Gunn Sitér dette innlegget Lærer noe nytt hele tiden Link to post
Lovart låring Svart 6.Januar.2010 Del på Facebook Svart 6.Januar.2010 Fornuftig ingen dum idè å forberede maten hjemme. Sitér dette innlegget Ha en fortreffelig dag og et trygt seilas!Hilsen Arne. Link to post
Hasla 26 Svart 6.Januar.2010 Del på Facebook Svart 6.Januar.2010 Veldig smart vakuum pakke,hva bruker du da til og få ut luften? Sitér dette innlegget Jeg er også en klakkør og er stolt av dette. Link to post
gunnt Svart 6.Januar.2010 Emnestarter Del på Facebook Svart 6.Januar.2010 Vi har en vakuum pakke maskin som suger og hermitiserer. Apparatet fungerer slik at det er mulig å smelte sammen plasten til passende poser i forhold til størrelsen på maten. Maskinen inneholder en liten vifte som suger ut lufta før vi hermitiserer.(smelter plasten sammen) Apparatet er kjøpt på netthandelen. Vi fikk den i gave så prisen er ukjent for oss. Her er maskinen. Den blir også brukt til å vakuum pakke bl.a batterier. Gunn. Sitér dette innlegget Lærer noe nytt hele tiden Link to post
Hasla 26 Svart 6.Januar.2010 Del på Facebook Svart 6.Januar.2010 Tusen takk for tipset. Sitér dette innlegget Jeg er også en klakkør og er stolt av dette. Link to post
:båt1 Svart 6.Januar.2010 Del på Facebook Svart 6.Januar.2010 jeg har ikke vakumpakker men er selv utdannet kokk og prøver å gjøre det lettvint å dra på tur jeg kutter opp grønnsaker og liknende å putter dette i"gryter" med lokk på da er disse lufttette å får fint plass i både kjøle boks å skap Sitér dette innlegget Link to post
Jawik Svart 6.Januar.2010 Del på Facebook Svart 6.Januar.2010 Glem nå ikke fersk maten som så oftest finnes under båten. Mange lekkerbisken der nede. Også i fjæra finnes det godsaker i form av tarefangst. Og ikke å snakke om alt som svever over en i lufta. Trenger ikke å ta med seg så mye annet enn krydder. Sitér dette innlegget The old don't have to worry about avoiding temptation. When you're old temptation avoids you. Link to post
gunnt Svart 7.Januar.2010 Emnestarter Del på Facebook Svart 7.Januar.2010 Her ligger en lignende vakuum maskin som vi har. Gunn Sitér dette innlegget Lærer noe nytt hele tiden Link to post
alfb Svart 7.Januar.2010 Del på Facebook Svart 7.Januar.2010 Her ligger en lignende vakuum maskin som vi har. Jepp, den har faktisk vi også. Kjøpte den på netthandelen for 2-3 år siden, men aldri brukt til noe annet enn "prøvepakking". Endelig kommer den til nytte, Takk for tipset, grunnt Sitér dette innlegget Link to post
nimbuster Svart 8.Januar.2010 Del på Facebook Svart 8.Januar.2010 Og ikke å snakke om alt som svever over en i lufta. Trenger ikke å ta med seg så mye annet enn krydder. Har du med deg hagle også...eller tenker du på flyvefisk? Sitér dette innlegget Link to post
Jawik Svart 8.Januar.2010 Del på Facebook Svart 8.Januar.2010 ..eller tenker du på flyvefisk? Flyvefisken er jo selvforsynt med landingsbane på dekk. Maten som kommer luftveien har en jo ikke lov å snakke om da dette ikke er så miljøvennlig. Risikerer for mye av ens gode rykte, og litt får en jo beholde for seg selv, på tross av at en ikke kan ta med seg noe dit vi alle skal til slutt. Sitér dette innlegget The old don't have to worry about avoiding temptation. When you're old temptation avoids you. Link to post
Recommended Posts
Delta i diskusjonen
Du kan skrive innlegget nå, det vil bli postet etter at du har registrert deg. Logg inn hvis du allerede er registrert.