Jump to content

Edit History

Popeye70

Popeye70

Fikk tatt av presenning og stativ, og foretok en mislykket prøvestart av motoren. Dødt startbatteri! Det lå på ca 8.5V med kun batteribryteren påskrudd. Koblet inn laderen, og da steg det langsomt til 14.4V, men batteriet klarte fremdeles ikke levere nok strøm til å starte motoren. Etter et startforsøk leste voltmeteret på nytt ned mot 8.5V, men det steg langsomt opp til 14.4V igjen pga laderen som fremdeles var tilkoblet.

 

Koblet deretter til starthjelperen som lå i bilen, og da startet motoren etter litt nøling. Tipper det ble levert litt lav CCA fra starthjelpen (max 450A), mens det vanlige startbatteriet (Optima RedTop 34R) gir CCA på max 800A.

 

Så nå er det vel bare å anskaffe nytt startbatteri. Greit å ha noe å bruke alle pengene mine på...  :worry:

Popeye70

Popeye70

Fikk tatt av presenning og stativ, og foretok en mislykket prøvestart av motoren. Dødt startbatteri! Det lå på ca 8,5V med kun batteribryteren påskrudd. Koblet til starthjelperen som lå i bilen, og da startet motoren etter litt nøling. Tipper det ble levert litt lav CCA fra starthjelpen (max 450A), mens det vanlige startbatteriet (Optima RedTop 34R) gir CCA på max 800A.

 

Så nå er det vel bare å anskaffe nytt startbatteri. Greit å ha noe å bruke alle pengene på...  :worry:



×
×
  • Create New...