Jump to content

Edit History

VannTro

VannTro

@MajorAndy Joda, jeg har en gassgrill både på båten og hjemme(Magma på båt og weber hjemme), men litt sort/hvitt, så koker du maten på en gassgrill. Man er ikke i nærheten av den temperaturen som oppnåes på kull. Dessuten, når vi er på sjøen så har vi god tid til å vente på at kullgrillen blir varm(det er tid for rødvin da :giggle: ) og dagen etter kan den tømmes.

Jeg tror for øvrig det er litt forskjell på Danmark og Norge, i hvert fall slik vi ferdes på vår tur. Den går nesten utelukkende til øyer hvor man ikke generer andre og hvor det er kos med stor K å benytte kull. Når vi en sjelden gang er i gjestehavn hender det jeg benytter gassgrillen, men da er det enkelheten og det faktum at den henger på rekka som gjør at den brukes.

Jeg bommet for øvrig på innkjøp i går. Mente å huske at jeg hadde en 47cm. Weber fra før(som var for liten), men den var vist 37cm(diameter). Det ble derfor lett hoderystende jeg monterte den nyinnkjøpte 57 cm. Weberen. Vel har jeg god plass, men det er grenser for å dra et middels "badekar" ombord :lol:

(da ble det handlet 47 cm. i dag og den andre får benyttes hjemme)

VannTro

VannTro

@MajorAndy Joda, jeg har en gassgrill både på båten og hjemme(Magma på båt og weber hjemme), men litt sort/hvitt, så koker du maten på en gassgrill. Man er ikke i nærheten av den temperaturen som oppnåes på kull. Dessuten, når vi er på sjøen så har vi god tid til å vente på at kullgrillen blir varm(det er tid for rødvin da :giggle: ) og dagen etter kan den tømmes.

Jeg tror for øvrig det er litt forskjell på Danmark og Norge, i hvert fall slik vi ferdes på vår tur. Den går nesten utelukkende til øyer hvor man ikke generer andre og hvor det er kos med stor K å benytte kull. Når vi en sjelden gang er i gjestehavn hender det jeg benytter gassgrillen, men da er det enkelheten og det faktum at den henger på rekka som gjør at den brukes.

Jeg bommet for øvrig på innkjøp i går. Mente å huske at jeg hadde en 47cm. Weber fra før(som var for liten), men den var vist 37cm(diameter). Det ble derfor lett hoderystende jeg monterte den nyinnkjøpte 57 cm. Weberen. Vel har jeg god plass om bord, men det er grenser for å dra et middels "badekar" ombord :lol:

(da ble det handlet 47 cm. i dag og den andre får benyttes hjemme)

VannTro

VannTro

@MajorAndy Joda, jeg har en gassgrill både på båten og hjemme(Magma på båt og weber hjemme), men litt sort/hvitt, så koker du maten på en gassgrill. Man er ikke i nærheten av den temperaturen som oppnåes på kull. Dessuten, når vi er på sjøen så har vi god tid til å vente på at kullgrillen blir varm(det er tid for rødvin da :giggle: ) og dagen etter kan den tømmes.

Jeg tror for øvrig det er litt forskjell på Danmark og Norge, i hvert fall slik vi ferdes på vår tur. Den går nesten utelukkende til øyer hvor man ikke generer andre og hvor det er kos med stor K å benytte kull. Når vi en sjelden gang er i gjestehavn hender det jeg benytter gassgrillen, men da er det enkelheten og det faktum at den henger på rekka som gjør at den brukes.

Jeg bommet for øvrig i går på innkjøp. Mente jeg hadde en 47cm. Weber fra før, men den var vist 37cm(diameter). Det ble derfor lett hoderystende jeg monterte den nyinnkjøpte 57 cm. Weberen. Vel har jeg god plass om bord, men det er grenser for å dra et middels "badekar" ombord :lol:

(da ble det handlet 47 cm. i dag og den andre får benyttes hjemme)



×
×
  • Create New...