Jump to content

Julebord Grenland med omegn Viktoria Gjestgiveri Fredag 07.12.12


Allan E

Recommended Posts

Neida Allan! Det ble ordentlig trivelig! Nettopp hjemme nå, og stemningen var fin og musikken brukbar da vi tok kvelden. Koselig kveld, og enig i at "Det Nedsablede Compagniet" var en høydare!

Håper noen legger ut bilder fra kvelden.

Redigert av Safrane (see edit history)

Vestlandskutter  Fairline

Nidelv Marex Hansvik Manzanita

Bever Oceanis 323 Zodiac, BB11,

First 40.7 NB 8700

Link to post
Link to post
  • 10 måneder senere...

Ble nøtt til å ta en avgjørelse JULEBORDET blir den 26.112011 på Victoria Langesund

 

 

Forretter

Rakørret fra Valdres kr 135.-

 

Passe moden rakfisk serveres med flatbrød, lefse, rødløk,

 

rømme og lune poteter

 

Røket laks kr 135.-

 

Med kremstuet spinat og eggerøre

 

Hummersuppe kr 155.-

 

Kraftig kremsuppe med biter av hummer og grønnsaker

 

Løyrom på toast kr 179.-

 

Med rødløk, rømme, og dill

 

Hovedretter

Lutefisk kr 295 .-

 

Serveres med kokte poteter, ribbefett med stekt bacon og ertestuing

 

Lefser og assortert sennep. Annet garnityr, spør din servitør.

 

Lutefisken serveres så mange ganger det er ønskelig

 

Juletallerken kr 295.-

 

Med svineribbe, medisterkaker, medisterpølser, rødkål

 

nyrørte tyttebær, julesaus og kokte poteter

 

Pinnekjøtt kr 295.-

 

Pinnekjøtt av lam serveres med kålrabistappe, vossakorv og kokte poteter

 

 

All julemat serveres 2 ganger

Skinnstekt torsk kr 255,-

 

Med linser, oksehaleragout, og mandelpoteter

 

ovnsbakt kveite kr 295.-

 

Serveres med brunet smør, sopp, kapers og,mandelpoteter

 

Hjortefilet kr 295,-

 

med nyrørte tyttebær, sauterte grønnsaker og kremet viltsaus

 

Oksefilet kr 265,-

 

Med tomatsalat, aspargeesbønner og sauce bearnaise

 

Desserter

Tilslørte bondepiker kr 105.-

Riskrem kr 105.-

 

Hjemmelaget karamellpudding kr 105.-

Kokekyndig maskinist kjent på kysten.

Link to post

JULEBORDET blir den 26.112011 på Victoria Langesund

 

Hovedretter

Lutefisk 295 . kr Serveres med kokte poteter, ribbefett med stekt bacon og ertestuing

Lefser og assortert sennep. Annet garnityr, spør din servitør.

Lutefisken serveres så mange ganger det er ønskelig

Juletallerken 295. kr

Med svineribbe, medisterkaker, medisterpølser, rødkål

nyrørte tyttebær, julesaus og kokte poteter

Pinnekjøtt 295.-

Pinnekjøtt av lam serveres med kålrabistappe, vossakorv og kokte poteter

 

All julemat serveres 2 ganger

 

Det datt ut noe av menyen.

Så nå er det bare og melde seg på og jeg må levere liste på hva vi skal spise i god tid før den 26.nov.

 

Så si i fra enten her eller på IM til meg.

 

Krovertens anbefaling

Rakørretfra Valdres

Passe moden rakfisk serveres med flatbrød, lefse, rødløk,

rømme og lune poteter

Lutefisk

Serveres med kokte poteter,ribbefett med stekt bacon, ertestuing,

lefser og assortert sennep. Lutefiskenserveres så mange ganger det er ønskelig

Hjemmelaget karamellpudding

Kr 515.-

Victorias Skalldyrplateau

Hummer, kongekrabbe, sjøkreps, taskekrabbe, blåskjell, reker, østers

650,-

-

Kokekyndig maskinist kjent på kysten.

Link to post

Delta i diskusjonen

Du kan skrive innlegget nå, det vil bli postet etter at du har registrert deg. Logg inn hvis du allerede er registrert.

Guest
Svar på dette emnet

×   Du har postet formatert tekst..   Fjern formattering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Innholdet du linket til er satt inn i innlegget..   Klikk her for å vise kun linken.

×   Det du skrev har blitt lagret.   Slett lagret

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...