Jump to content

oppussing av sjømann 22


sjømann1980

Recommended Posts

hei :D nå har jeg fått gjort en det på styrekonsollen. har fått revet vekk den gamle og lagd en ny en av kryssfiner som jeg har slipt ned. ble nesten ferdig, men jeg må en tur på sotra not i morgen å kjøpe nytt bryterpanel og noen deler til de nye hendlene. :flag_bp:

 

dsc00033.jpg

Link to post
Share on other sites

hei godt folk :thumbsup: i dag har jeg fått gjort masse å båten. har blant annet skiftet ut de fleste kabler og ledninger og montert nye lanterner og nytt bryterpanel. spaken er også ferdig montert, og nå er det bare listene igjen og lakk så er den "nye" konsollen ferdig. neste prosjekt er å lage en benk bakerst i båten :flag_bp:

men også var det da en ting jeg lurte på; i båten er det kryssfiner plater på veggene som først er malt hvit, og deretter lakket med båtlakk, og dette ser ut som en gammal stygg tapet fra 60 tallet, så hva syns dere at jeg skal gjøre, skrape det vekk å male hvitt eller lakke med båtlakk ? på forhånd takk :smiley:

 

dsc00039.jpg

Link to post
Share on other sites

Jeg ville ha gjort som du selv foreslår: Malt med hvit oljemaling (ikke helt hvit, f.eks eggehvit) og kantet med lister i eik eller teak. Merantifiner er uansett ikke pent etter mitt syn, da ville faktisk pent malte flater være bedre synes jeg. Og om du ikke skulle bli fornøyd med de malte flatene, så kan du heller skifte plater etterpå. Et par hundrelapper i maling er noe helt annet enn en full utskiftning av plater i interiøret...

"First they ignore you, then they ridicule you, then they fight you, then you win." - Mahatma Gandhi
Link to post
Share on other sites

Delta i diskusjonen

Du kan skrive innlegget nå, det vil bli postet etter at du har registrert deg. Logg inn hvis du allerede er registrert.

Guest
Svar på dette emnet

×   Du har postet formatert tekst..   Fjern formattering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Innholdet du linket til er satt inn i innlegget..   Klikk her for å vise kun linken.

×   Det du skrev har blitt lagret.   Slett lagret

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...