Jump to content

Feil med dieseltankmåler på Saga 27 - 1976 modell


Zetha

Recommended Posts

icon_quote.gif Som noen av dere etterhvert vet, har vi nylig blitt eiere av en Saga 27 1976 modell. Forrige eier (som har hatt båten siden den var ny) er dessverre død, så vi får ikke spurt han om råd og da må vi bruke forumet icon_smile.gif Tankmåleren viser motsatt (pilen står på rødt når tankene er fulle). Er det noen som har en anelse om hvilken feilkobling dette kan være, evnt annen feil? Lurer også på om hvor mange liter en har igjen når måleren normalt står på reservetanken. Jeg regner med at vi har to tanker á 180 l.

 

Nå skal vi pakke ned mat og drikke og cruise utover fjorden - solen skinner fra skyfri himmel og vinden er lik null. Det er med andre ord stor kontrast fra forrige søndag, da det var sterk kuling og regn. Ha en fin søndag - håper noen har noen råd vedr. tankmåleren. Hilsen styrmann på "Zetha" icon_cool.gif

Jannicke - matros og kapteinens assistent på "Zetha"

Link to post
Share on other sites

Jeg tror ikke dette er en feilkobling, men derimot feil kombinasjon av giver og viser. Det finnes nemlig to standarder for givere. En der motstanden øker, og en der motstanden minker etter hvert som tanken tømmes. Foreslår at du måler motstanden på giveren, og bytter til et viserinstrument som passer.

Link to post
Share on other sites

Delta i diskusjonen

Du kan skrive innlegget nå, det vil bli postet etter at du har registrert deg. Logg inn hvis du allerede er registrert.

Guest
Svar på dette emnet

×   Du har postet formatert tekst..   Fjern formattering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Innholdet du linket til er satt inn i innlegget..   Klikk her for å vise kun linken.

×   Det du skrev har blitt lagret.   Slett lagret

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...