Jump to content

Vårklargjøring av VP D-4 300 med Dph-a drev


jensemann2

Recommended Posts

Eller han kan laste den ned fra VPs sider. Der ligger også et dokument som sammenfatter alle vedlikeholdspunkter og frekvensen for disse.

Viksund 340 St. Cruz: Tre-roms fritidsbolig med to terasser og fleksibel beliggenhet.

 

2009 - 0000: Viksund 340 St.Cruz Fly m/VP D6-370/HS80AE

2003 - 2009: Halco 29 Offshore Fly m/VP 41B/290DP

Link to post
Share on other sites

Bytte olje og oljefilter på motor (ca 12,5 ltr) ikke over halv mellom min og max. Bytte zink på drev (Sjekke god kontakt på jordingskabler). Monter gjerne ekstra jordingsett + mansjetter på styresylindere om dette ikke er gjort. Sjekke / bytte drivknute belg. Bytte olje på drev (husk riktig vinkel på drev) Den flaten som påfyllingslokket er på skal være i water for å få riktig nivå, hvis båten ikke ligger helt riktig på opplagsvogn. Bytte zink i ladeluftskjøler og oljekjøler, sjekke impeller, sjekke oljenivå på kompressor, sjekke / bytte veivhusventilasjonsfilter, sjekke / bytte luftinntaksfilter, Verifisere at lokk på sjøvannsfilter er av "riktig" type. (4 terseskruer på toppen av gjennomsiktig lokk), sjekke oljenivå på styring, sjekke endelokk på ladeluftskjøler og oljekjøler for saltutslag. Inspiser eksosbend. sjekke nivå på kjølevæske. Dette er vel de viktigeste punktene.

Link to post
Share on other sites

Avhengig av hva som ble gjort før vinteren kan jeg legge til: Bytte begge diesel filtrene, sjekke at reimer er riktig strammet, huske nye o-ringer/pakninger på oljepåfylling og tappebolt på drev, stoffe drev. Av ekstra verktøy trenger du VP propellverktøy for indre propell og 30mm pipe for ytre propell, 45 og 40 Torx til drevbolter, lett utvidet 1/2' pipe for zinkbolter, momentnøkkel for å sjekke at dynamoreim er riktig strammet.

 

Som nevnt over - last ned manual og kikk gjennom.

Link to post
Share on other sites

Delta i diskusjonen

Du kan skrive innlegget nå, det vil bli postet etter at du har registrert deg. Logg inn hvis du allerede er registrert.

Guest
Svar på dette emnet

×   Du har postet formatert tekst..   Fjern formattering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Innholdet du linket til er satt inn i innlegget..   Klikk her for å vise kun linken.

×   Det du skrev har blitt lagret.   Slett lagret

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...