Jump to content

Sensur og sletting av innlegg....?


Helge

Recommended Posts

.....IKKE her på baatplassen.no vel?!

 

Jeg har benyttet både denne siden og Båtmagasinets "båtplassen", men har nok de siste ukene gått mer og mer over til denne siden. Årsakene til det har jeg vært innom i et annet innlegg her. Men ved forrige besøk hos Båtmagasinet fant jeg et innlegg jeg stusset mye over og fant ikke helt å kunne tro alt det som sto der. Der er det en som påstår å ha lagt inn et innlegg her på  baatplassen.no  der innlegget visstnok skulle ha blitt slettet/sensurert? Det har jeg ikke hørt skal ha skjedd på dette forumet......?

 

http://www.batmagasinet.no/baatweb/webdisk.nsf/187bed0519e6aa36c12565690057c0f6/6d07540322497253c1256d0c0037f3e9?OpenDocument ://http://www.batmagasinet.no/baatweb/...9?OpenDocument ://http://www.batmagasinet.no/baatweb/...9?OpenDocument ://http://www.batmagasinet.no/baatweb/...9?OpenDocument ://http://www.batmagasinet.no/baatweb/...9?OpenDocument ://http://www.batmagasinet.no/baatweb/...9?OpenDocument ://http://www.batmagasinet.no/baatweb/...9?OpenDocument ://http://www.batmagasinet.no/baatweb/...9?OpenDocument ://http://www.batmagasinet.no/baatweb/...9?OpenDocument ://http://www.batmagasinet.no/baatweb/...9?OpenDocument

 

Noen kommentarer?

Link to post
Share on other sites

Hei Helge

 

Hvis du tar en titt på svarene på den postingen du viser til, vil du se at jeg også har svart der.

 

Meg bekjent har det ikke vært foretatt noen form for "sensur" her på lange tider. Vi er  fem personer som har tilgang til å gjøre noe slikt, og hvis en av oss skulle gjøre det vil det alltid bli grundig loggført.,Postinger som fjernes vil ikke bli slettet men lagt til side, slik at de ikke lenger er synlige på forumet.

 

Vi har ikke slettet eller fjernet noen posting fra signaturen Meg

 

 

:smiley:

Link to post
Share on other sites

.........Meg bekjent har det ikke vært foretatt noen form for "sensur" her på lange tider.

.......Vi har ikke slettet eller fjernet noen posting fra signaturen Meg

:sailing:

Takk Lasse, det var godt å høre. Det går kanskje en grense for hva en kan akseptere av sure oppstøt som også inneholder usannheter og endog blank løgn, men det beste i mange slike tilfeller er vel selv da å tilbakevise/motbevise dem i stedet for å slette dem.

Link to post
Share on other sites

Delta i diskusjonen

Du kan skrive innlegget nå, det vil bli postet etter at du har registrert deg. Logg inn hvis du allerede er registrert.

Guest
Svar på dette emnet

×   Du har postet formatert tekst..   Fjern formattering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Innholdet du linket til er satt inn i innlegget..   Klikk her for å vise kun linken.

×   Det du skrev har blitt lagret.   Slett lagret

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...