Jump to content

Forgasser til Suzuki DT25 80 + mod/Hjelp


Distanza

Recommended Posts

Hei, jeg og en kompis har bestemt oss for å begynne med sjark fiske, å bygge oss en speed båt, så vi fikk kloa i en rassert 12 foting plastbåt, å en gammel DT25 Suzuki for 1000kr med ratt å hele pakka. men det viste seg at forgasseren var så full i salt å tull at det ikke kom bensin til dysa, + at den var så tæra at vi knakk skruen når vi skulle åpne den for å gjøre den rein så vi måtte bårre ut hele dysa, for så å sette inn en vanlig bolt/skrue, fikk i hvertfall bekreftelse på at motoren starter å går når den fikk bensin men den går ikke lenger enn 4-5sec før den stopper, å det renner bensin ut av forgassern, så vi trenger en ny forgasser, noen som vet en plass man kan bestille dette? finner ikke noe på nett. er også usikker på hvilken modell det er, siden jeg ikke husker va selger het, å kommer ikke på hva han sa.. :P vet bare at det er en 80 + modell eller noe sånt 2 takt. med EL start.

 

Motoren ligner veldi på den der, bare at det er kort stammet. å mye mer slitt. Forgasseren er så å si identisk med den her,

 

https://baatplassen.no/bildearkiv/61/61100/motor.jpg

 

https://baatplassen.no/bildearkiv/61/61100/forgasser.jpg

 

 

 

PS: vi har veldi lite peiling på motor å båt å sånn.              

Edited by Distanza (see edit history)
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can write a topic or comment now, it will be posted after you have registered. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...