Jump to content

Mpi vs forgasser 5.7 volvopenta


Scand7100

Recommended Posts

Hei

Jeg har 2010 vortec 5.7 med Volvo marinisering. Og holley 4 port marine forgasser . Vurderer å montere 2008 modell mpi. Har noen erfaringer med mpi kontra forgasser har flere brukere i familien og er no litt tveek av og til med forgasser da.))

Link to post
Share on other sites

så lenge det bare skal brukes i finvær er det liten forskjell. Tweeking med forgasser?? nei det er da tut og kjør inn i evigheten det fremfor mpi. Om noe skulle være galt så er det streng tatt bare å bytte den i ett håndgrep til prisen av feilsøking på verksted på et mpi system. Også er det ventetiden da, kan ikkje sette pris på den når man må vente  5 uker midt i sommersesongen. 

Link to post
Share on other sites

Feilsøking må man bare ordne så en klarer seg selv. Ja jeg er godt fornøyd med forgasser men ved hard vannski kjøring så blir den litt tungstartet og rufsete tomgang. Justerer jeg den da så går den for høyt etter rolig kjøring etc .) jeg har topp elektronisk tenning så mpi frister. Hva er svakheten hvis en skal si d sånn.. Fremfor å vente i fellesferien på deler så er det jo snargjort å vippe på manifoild å forgasser da.))

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can write a topic or comment now, it will be posted after you have registered. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...