Jump to content

Kvalitetsforskjell på Carling brytere og superswitch?


Kjetil1

Recommended Posts

Skal bytte noen brytere i båten og ser at det er en vesentlig prisforskjell mellom Carling brytere som feks Maritim selger og en brytertype kalt super switch som feks BestMarin selger. Men er kvaliteten tilsvarende dårligere på sistnevnte bryter?

Citroen DS. If I have to explain, you wouldn't understand...

Link to post
Share on other sites

Har en del superswitch, de fungerer bra. Ulempen er at om hullene er litt trange som de skal inn i kan man lett presse for hardt inn slik at plasten blir klemt, med påfølgende konsekvens at bryteren åpner seg og innmat ramler ut. Akkurat det var ett elendig patent på superswitch, kostet meg ett par brytere som deler har blitt borte, Som sagt de fungerer bra og har hatt de i 3 år nå.

Link to post
Share on other sites

Superswitch selger ikke lenger løse vippebrytere. hvis du ønsker å gjøre om en bryter fra f eks lys til kjøleskap så må du kjøpe hele bryteren. Tror utvalget av symboler/typer er litt dårligere for Superswitch enn for Carling.Tror også du finner flere utsalgssteder for Carling.

 

Har ellers brukt mye Superswitcher i mange år og synes kvaliteten er mer enn god nok. Aldri opplevd at en bryter feiler. NB. Pass på å kun kjøpe brytere med innebygget lys så du ser dem i mørke.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can write a topic or comment now, it will be posted after you have registered. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...