Jump to content

Suzuki 9,9 "drar ikke skinnet av pølsa"


can

Recommended Posts

Har ein to takter suzuki 9,9, kjøpt brukt for 10 år siå, veit ikkje heilt kor gammal den er. Har hatt den i kjeller kvar vinter kjørt den i ferskvatn kvar haust og past litt på den. Men har fått meir og meir problem med at den ikkje vil yta skikkeligt på max, eller den gir ikkje max effekt for å sei det sån og det virker som det blir meir og meir utprega. Det som skjer er at du gir full gass og så går den på kanskje ca 70 % av max effekt så høyrer du at den begynner å "jobbe" og så plutselig gir den full effekt og får båten opp i plan. Båten går da annslagsvis dobbelt så fort og bruker halvparten så mykje bensin.

 

Det som er problemet er at den no er slutta med å komme opp på full effekt no går den på 70% heile tida båten planer ikkje, går mykje seinare enn når den er i plan og bruker mykje meir bensin.

 

Har ny bensin med samt skifta begge pluggane, bensintanken reingjort og gasswire/overføringer virker å vera i orden så det må vera ett eller anna som er gale. Har prøvd å justere trimminga på påhengsen men blei ikkje noke bedre da heller, virker som det er sjølve motoren ett eller anna der som ikkje er som det skal vera. Noken som har ein ide om kva som kan vera gale og kva eg kan prøva på er egentlig ein grei påhengs starter veldigt lett og stopper nesten aldri på lavt turtall men skulle fått han til på full effekt og.

Link to post
Share on other sites

Delta i diskusjonen

Du kan skrive innlegget nå, det vil bli postet etter at du har registrert deg. Logg inn hvis du allerede er registrert.

Guest
Svar på dette emnet

×   Du har postet formatert tekst..   Fjern formattering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Innholdet du linket til er satt inn i innlegget..   Klikk her for å vise kun linken.

×   Det du skrev har blitt lagret.   Slett lagret

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...