Jump to content

Sabb Mitsubishi, sporkile impeller ødelagt


oliven

Recommended Posts

HEI allesammen er det noen som kan hjelpe en trønder med maskintrøbbel , det er snart ferietid og driv uniten for sjøvannspumpa (impellerpumpe) med sporkilen er ødelagt. Jeg var ut på en prøvetur i helga med den følge at jeg fikk store problemer med kjølinga. Motoren er en 70 hk sabb mitsubishi M4 295 1984 mod ringte sporenstraks til saab diesel i Bergen men det viser seg at det finnes ikke nye deler å oppdrive desverre. Jeg og kona har fokusert i lang tid på den kommende båt tur som det kansje ikke blir noe av. Hvordan skal vi klare å takle den kommende vinter uten den årlige båttur. HJELP.

Link to post
Share on other sites

Prøv å finne delenummer og produsent på pumpa, tror det enter er Jabsco eller Johnson. Nummeret pleier å stå stemplet på lokket. Prøv v.h.a linkene nedenfor å finne noe info om pumpa. Undrer meg litt når gutta i Bergen sier at deler ikke finnes. Du kan også som Ingar sier ta med pumpa til et dreieverksted, så kan de sikkert hjelpe deg. :wink:

 

http://www.jabsco.com/prodInfoApp/servlet/...atalogId=Marine

http://www.johnson-pump.com/JPMarine/default.htm

 

XD3P

Edited by XD3P (see edit history)
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can write a topic or comment now, it will be posted after you have registered. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...