Jump to content

Topplack, Topp resultat!


Al-Tec

Recommended Posts

THEJO har nå fått en ansiktsløftning i form av blå kalesje, og blå stripe. Under kan dere se et bilde fra 2004, og et fra forrige helg.

 

Bilde

 

Internationals Topplack gjorde susen, og var meget enkel å bruke. Avfettet først med aceton, pusset med 320 papir, avfettet med aceton nok en gang, smør på farge! Det gjenstår å se hvordan det ser ut etter en sommer eller tre, men alt er bedre enn det som var! Se bare her!

 

Bilde

 

Til fredag begynner ferien med "ny" båt, så da å jeg bare få ønske dere alle en god ferie! De av dere som skal på svenskekysten får se etter oss!

AL-TEC

al-tec.no

Link to post
Share on other sites

Båten ser strøken ut. Har selv planer om å friske opp stripa. Kan du fortelle litt mer detaljert hvordan du påførte lakken (rull,pensel, fordriver etc).

Link to post
Share on other sites

Kan du fortelle litt mer detaljert hvordan du påførte lakken (rull,pensel, fordriver etc).

<{POST_SNAPBACK}>

Det er vel det som heter fordriver. Ligner en pensel, men skumgummi i stedet for penselbust. På bildet er det lagt et strøk, men legger et strøk til etter ferien. Pusser ned med 320 papir, og vasker med aceton før andre strøk. Gjør dette fordi det brune kan skimtes enkelte plasser i sterkt sollys. Ellers tørker topplacken fort, IKKE dra over en ekstra gang! Da ødelegger du finishen!

AL-TEC

al-tec.no

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can write a topic or comment now, it will be posted after you have registered. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...