Jump to content

Til advarsel: Omreisende kjeltringer på Nordvestlandet


lasmarquezas

Recommended Posts

Lørdag kl. 14 la en av våre båteiere merke til at to karer metodisk så ut til å iaktta noen av båtene ved den ene brygga vår. De tok bilder og hadde en atferd som han oppfattet som svært mistenkelig. Også beskrivelsen av karene var slik at de på et vis ikke hørte til der. Essensen er at dette etter all sannsynlighet var folk som rekognoserte og sjekket ut båter, adkomster osv. før selve raidet.

 

Vi bestemte oss derfor for å ta visse forholdsregler. Adkomsten ut på moloen ble sperret med store betongblokker (tidligere kunne man kjøre bil helt ut) og vi tar nå en natt hver i båtene våre. Jeg hadde vakt i natt, og det med godt selskap i fruen. Heldigvis, kan man si, for mens jeg sovnet som en stein, var hun det reneste vaktforbildet med inspeksjonsrunder og det hele.

 

I dag sjekkes overvåkingskamera for å se hva vi finner ut fra lørdagen. Vi sjekker også en hvit umerket Mercedes varebil som kjørte inn på havneområdet i går kveld, men som like etter snudde og forlot havna. Vi varsler også politiet.

 

Grunnen til at dette legges ut her på Baatplassen er antakelsen om at dersom en tyvebande er på ferde, så har de nok ikke eksklusivt valgt seg ut Vestnes. De kommer, eller har allerede vært og kikket på flere i området. Håper ikke dette oppfattes som paranoia, men rett og slett som et ønske om økt årvåkenhet.

 

Link to post
Share on other sites

Delta i diskusjonen

Du kan skrive innlegget nå, det vil bli postet etter at du har registrert deg. Logg inn hvis du allerede er registrert.

Guest
Svar på dette emnet

×   Du har postet formatert tekst..   Fjern formattering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Innholdet du linket til er satt inn i innlegget..   Klikk her for å vise kun linken.

×   Det du skrev har blitt lagret.   Slett lagret

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...