Jump to content

Pris på VIksund 350 St cruiz


wergly

Recommended Posts

hva du og andre er villige til å betale

Det er lettere med våtslipepapir en rubbing. Det er lettere med et til 2 strøk lakk en polering. Trebåt er ikke mere arbeid

Tidligere Båter: 21 fots tresjark m/sabb 22 (Tequila Sunrise) • 23 fots tresjark m/sabb 16 (Neptun) • 17 fots speilbåt i tre med vindskjerm og 25hk yamaha (Gjeld-frid I)

Link to post
Share on other sites

hva du og andre er villige til å betale

<{POST_SNAPBACK}>

Det var antakelig ikke det svaret wergly var interessert i å vite. Jeg synes ikke slike svar er passende her på Baatplassen. Dessuten er svaret teoretisk feil. Rett markedspris er når kjøper og selger blir enige om prisen. Om noen er villige til å betale mindre enn selgeren kan akseptere er det ikke rett pris.

 

Jeg ville sjekket litt med Viksund hva de mener - mulig de kan opplyse hva båten kostet som ny. Motorbåter av anerkjent merke holder seg ofte godt i pris - og det er ikke uvanlig at bruktprisen er omtrent samme som båten kostet ny.

 

Det ligger en slik til salgs hos Norsk Båtsenter i Bergen. De skal ha ca 1,3 for den. Det ligger en 1999 modell på Finn til ca 1,6 millioner. Om båten fra 1993 er i god stand virker ikke 1,3 mill helt feil ut i fra min intuisjon - men på en 12-13 år gammel båt ville jeg stilt store krav til vedlikeholdet og at båten er i god stand. Jeg ville nok også sørget for å ha litt penger i bakhånd til reparasjoner.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can write a topic or comment now, it will be posted after you have registered. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...