Jump to content

Ny lettmatros klar for sesongen 2006


Eos

Recommended Posts

Må bare dele dette med baatplassens medlemmer.

 

Etter nesten 1,5 års venting og mer enn 3 års saksgang fikk vi i dag tildelt vår adoptivdatter fra Colombia. Vi er i dag blitt foreldre til en liten pike på 4 måneder. Vi vil reise til Colombia for å hente Maria Carolina om ca. en måned. Vi må deretter oppholde oss i Colombia i ca. 8 uker.

Det blir dermed ikke noen båt turer med barn i år, men til neste år derimot!!!!!!!

 

Det blir på mange måter en litt rar sesong i år. Vi sjøsatte i midten av forrige uke, etter motoroverhaling og diverse ombygginger. Når vi hadde sjøsatt viste det seg at manifolden var defekt. En stor takk til jonkare for god hjelp med hans brukte. Den ble montert i går og motoren fungerer nå utmerket.

 

Vi var i dag 1 time unna å kaste loss for vår ferie tur, da telefonen kom. Håper å dra på en kort tur i morgen. Bildet av vår vakre datter tar vi med oss. Blir da bare i nærheten i noen dager. Det ble plutselig så mye som må ordnes.

 

Siden vi blir borte det meste av høsten så må vi ta opp båten før vi drar. Dermed ser det ut til at båten kun får 3 uker med vann under kjølen. Men det skal vi ta igjen til neste år.

 

Og gjett om vi skal kose oss med vår datter.

 

Dette er litt OT men måtte bare dele dette

 

Paul Egil og Karina

Link to post
Share on other sites

Du verden,- en skikkelig gladmelding :smiley:

 

Vi gleder oss med dere og ønsker foreldre og barn lykke til videre i livet :yesnod:

 

Båt er fint, men det viktigste først,- selvfølgelig :wink:

 

GRATULERER :flag::flag::flag:

Link to post
Share on other sites

Gratulerer! Delt glede er dobbel glede heter det jo. Erfaring fra en gammel pappa tilsier at det er viktig å tilpasse avkommet til havslivet fra første, eller ihvertfall tredje, dag. Motivasjon for fisketurer kan være så mangt; vår eldste sønn viste seg å ha som hovedmål å finne igjen den siste narresmokken, som ved et uhell ble skylt ned i do, og som i hans bevissthet var overtatt av en fisk som han gjerne ville fiske.

 

LYKKE TIL!!!

Laholm

Link to post
Share on other sites

Ja dette var litt av en gladnyhet. Ekstra hyggelig er det at dere tenker på forumet i en sådann stund. Man kan jo bare prøve å forestille seg hvordan dagen i dag må oppleves etter 1,5 års "svangerskap". Gratulerer så mye til dere alle tre! :cheers:

Link to post
Share on other sites

helt klart dette er viktigere enn båten ! Gratulerer så mye. Selv er jeg blitt sjonkel til ei lita kinesisk jente og en indisk gutt i år. Storveis greier syntes vi. Dette går seg fint til for dere. Lykke til.

Link to post
Share on other sites

Jeg støtter alle gratulasjonene. Dette må være stort. Ønsker dere allt vel i Colombia og i fremtiden.

 

Jeg ser tilbake på tre uker i båten med min datter og barnebarn, en liten jente på 10 - 11 mnd. Det var fantastisk, den lille ungen storkoste seg, og hylte av fryd når båten slang litt i bølgene. Hun lærte faktisk å sitte uten støtte, selv om båten gynget litt i løpet av turen. Bading i sjøen sammen med mamma, mormor, morfar og to hunder var også stort.

 

Det er nok som de sier, "den skal tidlig krøkes,.........

Båthistorikk fra 1959: Tresnekke, 20 fot, Penta 2 sylinder, bensin. Trebåt, klinkbygget, 16 fot, Johnson 5.5 HK. Mørebas 16 fot, Johnson 25 HK. Trifoil 15 fot, Mercury 35 HK. Trifoil 17 fot, Mercury 65 HK. Myra 21, Volvo MD2B. Furuholmen 30, Farrymann 30HK. Skarpnes 30, Volvo MD40B. Broom 37 Ocean, 2x Perkins 6.356 HM. GibSea 522 Master, genoa, 96 kvm, storseil, 54 kvm, Perkins 4.236, 80 HK.

Link to post
Share on other sites

Gratulerer så mye fra oss også.

Dette er stort, og blir enda større....., vi fikk en gutt for 4 uker siden, og det er det største som har skjedd meg. Det overskygger at vi ikke har fått brukt båten i år. Det får heller bli en enda bedre sesong til neste år.

 

Lykke til!

 

:flag:

Båthilsen fra Fernanda.

Link to post
Share on other sites

Minste matrosen var 6 uker gammel på første ferietur, aldri vært lettere med denne karen. Det største problemet med poden var å finne/lage skygge til han. Ellers fungerte alt fin med småtroll ombord..

Teori er når man vet alt og ingenting stemmer.

Praksis er når alt stemmer, men ingen vet hvorfor.

Praksis og teori forent: Ingenting stemmer, alt fungerer og ingen vet hvorfor.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can write a topic or comment now, it will be posted after you have registered. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...