Jump to content

Leie av båt


Syvert

Recommended Posts

KNBF har dessverre ikke økonomi til å holde egen båt. Derfor vurderer vi å leie en båt for et PR-tokt på Østlandet og/eller Vestlandet de to første ukene i juli, d.v.s fra 28.6 til 13.7. På grunn av at vi gjerne vil rekke over så mye som mulig. vil det ideelle være en relativt hurtiggående motorbåt på 28-34 fot. Tilbud mottas med stor takk! Ta gjerne direkte kontakt på telefon 22 35 68 00/mobil 913 03 217.

Hilsen Jan

knbf.no For et bedre båtliv for alle"
Link to post
Share on other sites

Her var det dårlig respons, gitt!  :sailing: Det er vel antakelig feil forum for utleie av båter? Med de ramsalte båtulkene her inne ville antakelig responsen vært enorm hvis jeg hadde spurt om å få leie svigermor!!  :lol: :lol: :lol:

Men nå vet dere om behovet i alle fall og jeg håper dere kan formidle kontakt hvis dere hører om noen som kan tenke seg å leie ut båten. På forhånd takk for hjelpen!

Hilsen Jan  :wink:

knbf.no For et bedre båtliv for alle"
Link to post
Share on other sites

Antar dere har vurdert muligheten for sponsing? Ser jo at flere båtblader kjører rundt med en båt de skal "langtidsteste" hele sommeren?

 

Men dere var vel sponset med båt ifjor, så dere har vel prøvd i år også?

 

Lykke til i alle fall  :sailing:

Link to post
Share on other sites

Hei Baat-Guru  :smiley:

Det er riktig at vi lånte en Targa 25 fot for 4 år siden. Vi var veldig fornøyd med både båten og arrangementet for øvrig. Problemet er imidlertid at båtforhandlerne ikke lenger har båter "i lomma" for utlån over lengre tid. Dessuten er det bedre med penger i banken enn penger på "utlån". Når det gjelder båtbladene, ser vel båtforhandlerne en større reklameverdi i å låne/leie ut båter til båtbladene enn til KNBF. Dem om det. Vi må jo også tenke på at vi, som interesseorganisasjon for båtbrukerne, ikke må mistenkes for å være "kjøpt og betalt" av en båtforhandler. Som du forstår, er det mange hensyn å ta. Da er det greiere å leie en båt. Men takk for interessen i alle fall!

Hilsen Jan

knbf.no For et bedre båtliv for alle"
Link to post
Share on other sites

Delta i diskusjonen

Du kan skrive innlegget nå, det vil bli postet etter at du har registrert deg. Logg inn hvis du allerede er registrert.

Guest
Svar på dette emnet

×   Du har postet formatert tekst..   Fjern formattering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Innholdet du linket til er satt inn i innlegget..   Klikk her for å vise kun linken.

×   Det du skrev har blitt lagret.   Slett lagret

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...