Jump to content

Wikingboatsiden oppdatert


Al-Tec

Recommended Posts

Jeg har nå endelig fått oppdatert hjemmesiden for Wikingboat, og det er også lagt ut en ny video fra i sommer. Gjør oppmerksom på at videoen er på 5,8 MB, men de fleste har vel bredbånd nå? Har du lyst kan du kikke på siden her:

 

http://home.online.no/~jonpa

 

Det andre nye er fotoalbumet for 2005.

 

Husker jeg ikke feil var det en her på forumet som etterlyste videoer av vanlige båter, så da håper jeg at dette opptaket kan være til nytte!

AL-TEC

al-tec.no

Link to post
Share on other sites

Hei,

 

synest Wikingen er flotte jeg.. Så foresten en wiking som stod på land her i Stavanger men 2 "enorme" fireblads propeller på. Akslingene rett ut fra bunnen.... Er dette noe hjemme laget eller noe som ble levert fra verft. Må gå fort? eller!? :confused:

Edited by Sabeltann (see edit history)
Link to post
Share on other sites

  • 2 years later...

Hi.

 

På siden for wikingboat.no er det en link hvor man skulle kunne bestille wikingboat logo, men for meg virker det som denne siden ikke kan åpnes? Gjør jeg noe feil eller er ikke siden lenger operativ? Noen som vet hvor logo evt. kan bestilles? jeg ser også at noe wiking 28 har seilduk rund rekkverk på akter dekk med wikingboat logo, lurer også på om dette fremdeles er mulig å få tak i? Takker for alle opplysninger.

Mvh Frank Allan. :flag:

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can write a topic or comment now, it will be posted after you have registered. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...