Jump to content

FIRST 305


Suzuki

Recommended Posts

Kjenner noen til denne båttypen ? Ser det ligger en rekke av disse på Finn, og de er ikke plagsomt høyt priset. Ligner ganske mye på svenske halvtonnere, men selvfølgelig mer oppgraderte og mer moderne, bla a akterlugar og toalett montert akter i båten, pentry med stekeovn osv.

 

Jeg synes der virker som om båtene har relativt lavt lystall, til å være relativt "moderne" konstruksjoner 1,09 er jo bare "litt" mer enn Ballad / Joker / C30 som er langt eldre konstruksjoner. Synspunkter på dette ?

 

Båtene har masteheadrigg; for meg lyder dettte flott :yesnod:

 

Noen som har synspunkter eller første / andre / tredje håndskjennskap til disse båtene ? Åssene er kjølkonstruksjonen ? Styrken i bunnen er viktig for meg, da jeg tilhører gruppen som ENDA IKKE har bonka på grunn.. :yesnod: ( da skjer det vel snart.. )

 

Litt billige skaitrekk, og tarvelig tilpassete trepaneler, plager meg ikke veldig. Om grunnkonstruksjonen er bra..

 

Kikket forøvrig på FIRST 24 & FIRST 26 før jeg kjøpte Jokeren. Spesielt førsnevte var ekstremt romslig, lengden tatt i betraktning. Sistnevte likte jeg, men den falt ikke i smak hos fruen.

 

Men - hva annet kan man gjøre i regnet, enn å se på båtannonser og drømme om sommeren 2006 ?

 

Suzuki

No boat needed..

Link to post
Share on other sites

Har møtt noen under seil og LYS-tallet stemmer nok. Altså neppe båten for dem som setter ultimate seilegenskaper og mørke seil i fokus, men stiller du i LYS-klassen kan du jo ha det gøy allikevel...

Har vært under dekk i både 305 og 325 og det jeg husker jeg reagerte negativt på var at salongarrangementet sammen med brede sidedekk gjorde at jeg med mine 182cm ikke kunne sitte i salongen uten å stange hodet opp i sidedekket. Synes det var litt underlig i såpass store båter...

Athene

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can write a topic or comment now, it will be posted after you have registered. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...