Jump to content

Marex 24 Sun Cab med VP 2003T


ipsfan

Recommended Posts

bfadnes@hotmail.com Heisann! Jeg har nettopp kjøpt meg en Marex 24 Sun Cab med en Volvo Penta 2003 T (43 hk). Jeg lurer på om det er noen som har erfaringer med denne type båt/motor som jeg kan dra nytte av! Ellers lurer jeg på om det er noen som har eller vet om hvor jeg kan skaffe meg en instruksjonsbok på motor/gir. :confused:
Link to post
Share on other sites

  • 3 years later...

Hadde en ny Marex 24 i fra 1984 til 1990 . Ble kjøpt ny hos Sjø-Sport i Lillesand. Veldig grei snekke til sitt bruk. I min båt sto det en Yanmar 22,5 montert, men de ble også levert med Volvo Penta. Jeg gjorde en del forandringer i cokpiten for å få plass til to stoler i kjøreretningen, jeg "delte "pantryseksjonen i to slik at jeg fikk en extra vippbar stol med benplass foran, lik den på førersiden . Førerstolen hevet jeg også ca 4-5 tommer slik at jeg fikk bedre sikt fremover under kjøring. Fjernet også den gamle lanternemasta ,men monterte i stedet en lanternebøyle på midtre vindu på vindskjermen, så litt penere ut, og i tillegg lettere å montere anntenne, horn etc.. Hadde noen kilo ballast nede i kjølen, så båten ble en god del stødigere.(slike skrogtyper har jo lett for å rulle en del i sidesjø). Denne båten var der ikke flaps på, men jeg følte ikke noe savn av dette i og med at dette er jo et skrog som går sine 8-9 knop og ikke mere. Så alt i alt en meget hyggelig båt til sitt bruk, om noen år er vel slike båttyper på vei tilbake igjen?

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can write a topic or comment now, it will be posted after you have registered. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...