Jump to content

Noen bedre?


PanPan

Recommended Posts

Hei! Denne båten ble faktisk solgt for et par år siden i Florø. Var å kikket på den. Dette er den rareste båten eg har sett! Og motoren var umulig å se at den var en Yanmar. Totalt rusten.

Den gang ble den solgt via en internettauksjon, og eg tror ikke kjøper såg båten annet på internett. Prisen kom opp i nermere 30.000 husker eg. Selv bydde eg 12.000,- Mer var den iallfall ikke vert!

Link to post
Share on other sites

En av de styggeste båtene jeg har sett.

Veldig dårlig symmetri. Fysj!

"...the only way to maintain a moderate sum of happiness in this life, is not to worry about the future or regret the past too much."

Link to post
Share on other sites

Han er garantert å få mange henvendelser.  I tillegg til å oppklare at prisen selvsagt er feil, får en en lydhør kjøpeinteressert, som blir fortalt hvilket fortreffelig kjøp en har anledning til å gjøre.

 

Arne

<{POST_SNAPBACK}>

Når jeg søker etter noe på Finn, gjør jeg meg først opp en mening om hvor mye jeg er villig til å betale. Så legger jeg inn søk basert på det. Liten vits i å få opp treff på vrak til 5.000,- hvis jeg egentlig skal ha en båt i området 200.000,-. Da vil annonser med pris 1 krone forbli usett av meg. Tror nok det er mange som gjør det på den måten.

All I ask is a tall ship and a star to steer her by

Link to post
Share on other sites

  • 1 year later...
40 000 ser for meg ut til å være i overkant av det jeg ville gi...

40 kroner hadde vært i overkant for meg... Den båten så helt J***** ut...

En gang trodde jeg at jeg ikke hadde rett, men jeg tok feil...

Link to post
Share on other sites

Lurer litt på det samme som Ben Sin. Hver sin smak, og hver sin lommebok. Det er ikke alt 90-talls plast-design som er like vakkert heller, totalt uavhengig av pris, men jeg skal ikke være design-politi, -i alle fall ikke på sjøen.

Link to post
Share on other sites

Ikke akkurat noen svane denne Sagaen, men ser ut som en praktisk fiskebåt. Hadde den hatt utenbordsmotor og kanskje litt glass mot bakdekket tror jeg faktisk trollingfiskere ville ha stått i kø for å kjøpe båten.

Edited by abbor (see edit history)
Link to post
Share on other sites

enig at ike den båten er veldig fin. men trodde ikke denne baatplassen var her for å drite ut andres båter \annonser. synes det er helt forkastelig. bra at det er et mangfold av båter med forskjellige utseender.. folk må få lov til å synes at andre båter er stygge men ,de bør holde seg for gode til å gjøre sånt her. :-(

dummeste jeg har hørt. Ikke OT-moderator.

Link to post
Share on other sites

Den båten som tråden omhandler (Saga?) er en bruksbåt så godt som hvilken som helst annen bruksbåt. Sikkert praktisk (tett bakvegg) og det er nå heller ikke enkelt (eller nærmest umulig) å få til en "elegant løsning" med innebygget styreplass, ståhøyde, inn- og utvendig styreposisjon og en 22hk dieselmotor under dekk - alt det på 18 fot !!

 

Denne båten er bygget av en som har erfaring og praktisk båtsans. Godt gjordt, spør du meg.

 

Da gjelder ikke Smøgen- eller Aker Brygge-syndromet (høy blazer- og sigar-faktor) om å ta seg best mulig ut for fiffen - her er det praktiske som teller.

 

Jeg liker denne båten, jeg.........for det den er.......

 

:o)

Medlem i Søndre Kråkerøy Båtforening og "Vraktangen Dram- og Lutefisklag"

Påstand: Isskrape er også båtutstyr! :o)

HADDE tresjark og Sabb 10hk G-modell fra 1990 MED HERLIG LYD! - Har nå konvertert til PLAST! Tromøy 23 m Sabb 2H fra 1975

Walter's HJEMMESIDE ><((((º>

Link to post
Share on other sites

Vi må nok erkjenne at enkelte også her liker å harselere med andres båter og på andres bekostning, det ser vi jo i denne tråden og tidligere i andre tråder også. Dette er desverre en negativ trend i samfunnet som ikke jeg personlig har mye til over for.

 

Personlig så synes jeg vi bør holde oss for gode til slike nedsettende kommentarer om andres båter, men det er nå min mening da.

Tar forbehold om skrivefeil i alle mine innlegg, slik at de som utelukkende er opptatt av mine skrivefeil og meg som person kan kose seg med det de kan.. Mine innlegg er også basert på min mening og oppfatning omkring temaer både her på forumet og i samfunnet ellers, dette gjelder også om det ikke er tatt eksplisitt forbehold om det i selve innlegget.. :smiley:

 

Det er bare de som føler seg underlegne som er beskjedne - de dyktige fryder seg over det de har utført
Johann Wolfgang von Goethe 1749-1832

Link to post
Share on other sites

Personlig så synes jeg vi bør holde oss for gode til slike nedsettende kommentarer om andres båter, men det er nå min mening da.

 

Helt enig!

 

Bra at det er noen som tør å stå frem med konstruktive innspill og henstillinger om å tenke seg godt om når det gjelder bl.a. denne trådens noe tragiske utvikling med offentlig "å drite ut" andres båter.

 

Takk også bl.a. til Ben Sin, hifo og Walter_S, for guts til å si imot, - og ikke bare være med å applaudere slik dårlig oppførsel!

 

Ha det trivelig på sjøen! :seeya:

 

Ship o' hoi :sailing:

Link to post
Share on other sites

Å fornærme noen tror jeg ikke var meningen her.

 

Vi har da en annen tråd-----denne----- hvor vi stort sett alle sammen (også dere som "har guts til å si ifra") har harselert med en mengde båter og annonser siden 2004.

 

Tror nok det er minst to typer båteiere. Den ene er opptatt av de estetiske og pene linjer samt praktisk selvfølgelig, og så er det den andre hvor praktisk nytte er stort sett kravet. Prisforskjellen på disse preferanser er som oftest store.

 

Selv tror jeg nok at de fleste som har disse "stygge" båtene er enig i karakteristikken, og ler med.

Om jeg ser en båt jeg kaller stygg, så bør min mening være grei å ta, men om den hadde vært til salgs og dekket mine behov så hadde jeg kjøpt den og hatt fine båtturer i min "stygge" båt.

 

Men det er jo bare min mening da. :wink:

Ser ikke båtene slik de er, men slik de kan bli!!

Forvalter "Aase II - N7" - en 52 kvm. Anker-båt fra 1917. Seil fra North Sails, Lowrance 3500c plotter og X51 ekkolodd.Medlem av KNS,KNBF,KTK,SA,DFÆL. Ønsker veldig å få tak på et skuteskrog på +/- 40 fot som jeg kan få sette istand.

Link to post
Share on other sites

Ja, det er jo noe med at når du er ombord så ser du ikke båten utenfra. Så da kan den jo se ut som hva som helst for deg. Da er det jo det indre som teller. Akkurat som med oss mennesker. :eek:

 

mvh tuffff

Link to post
Share on other sites

at man sier ifra til kompisen sin når man ser en stygg båt er vel normalt, men å henge ut anonnse\sører her på baatplassen er bare for dumt. greit at noen ler med når de blir fortalt ansikt til ansikt at båten ikke er den vakreste., tror ikke de ler de med annonsene som blir nevnt her... det er rett og slett mobbing.

IDIOTISK

dummeste jeg har hørt. Ikke OT-moderator.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can write a topic or comment now, it will be posted after you have registered. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...