Jump to content

Innrede båt, fra dørk til kalesje


Johans

Recommended Posts

Er det noen der ute som kan hjelpe meg med råd å vink angående innredning? Jeg skal skifte dørk i min weekender (21). Har tenkt på skipsgulv. Må jeg benytte meg av en spesiell type? Det må jo tåle vann! Hva er best å bruke for å lage skap, benker etc. Er det kun teak som kan benyttes? Hva med kryssfiner og olje denne? Benkeplater: Hva med våtromsplater? Jeg regner med at det finnes gode råd her ute... La meg høre! Har dere bilder av FØR og ETTER, er det jo glimrende! Synes forresten at dette med innredning kunne vært noe å dele egne erfaringer med, på lik linje med skifting av motor etc.

Link to post
Share on other sites

Hei!!!!!

 

Spennende å se hvordan det dar i vei med de Fjord Weekener 21 og kanskje kan vi hjelpe hverandre siden vi akkurat har kjøp en Fjord Holiday 21. Har tenk å oppgradere vår, men ha samtidig lyst til å beholde sjarmen av en så gamle båt. Kom med noen innlegg om hva du finner på. :flag:

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can write a topic or comment now, it will be posted after you have registered. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...