Jump to content

Suzuki 2t 9.9/15 hk 2002, må pumpe bensin


Snafu3000

Recommended Posts

I fjord sommer fikk vi en del problemer med påhengsmotoren vår. Den startet som oftest men, den kunne bare holdes i gang ved at noen satt og pumpet bensin manuelt inn til motoren. 

Vi åpnet forgasseren, sjekket bensin pumpen og vi sjekket om den trakk luft fra noen plass. Ingenting av det vi prøvde funket. Noen tips til hva vi kan prøve?

Link to post
Share on other sites

Hvis ikke bensinen kommer fram og du har sjekket/byttet slange (evt. tank) mistenker jeg bensinpumpa og/eller filteret. Hos flere produsenter er bensinfilteret av plasttypen som du kan åpne og rengjøre. Når det gjelder bensinpumpa skal det bare et bittelite hull til i en av membranene før den ikke virker som den skal. Eller kanskje noen har åpnet pumpa tidligere og ikke fått membranene (og pakninger) skikkelig på plass? Hva skjer når du pumper på blæra uten å starte motoren, kan du se antydning til lekkasje noen steder på motoren (typisk rundt bensinpumpa, filter og forgasser)? Blir blæra aldri skikkelig hard når du pumper (fremdeles uten å starte motoren)? Hvis blæra da er i orden, hvor havner bensinen du pumper? 

Link to post
Share on other sites

Luftingen var åpen, bensinflitret har vi renset, vi har byttet tank og slange men, det er mulig at noen av pakningene ikke er helt på riktig plass i pumpa. Hvis man pumper på blæra uten å starte motoren blir den hard så jeg tror ikke det er noen type lekkasje.

Takk igjen for tipsene?

 

 

Link to post
Share on other sites

Delta i diskusjonen

Du kan skrive innlegget nå, det vil bli postet etter at du har registrert deg. Logg inn hvis du allerede er registrert.

Guest
Svar på dette emnet

×   Du har postet formatert tekst..   Fjern formattering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Innholdet du linket til er satt inn i innlegget..   Klikk her for å vise kun linken.

×   Det du skrev har blitt lagret.   Slett lagret

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...