Jump to content

Jeg har en gammel robust livbåt jeg tenkte å male/pusse opp - har noen erfaring å dele?


Glød

Recommended Posts

Jeg har denne gamle livbåten jeg tenkte å pusse og male - lage nye luker ++. Står en gammel SAAB  Diesel10HK innvendig som går godt - saltvannskjølt. Båten ble bygget om litt - pålagt en liten kjøl og innmontert motor, for endel år siden - ser veldig ok ut. Jeg har brukt den noen år som den er, men nå fortjener den litt oppussing. Jeg er møbelsnekker med eget verksted, men har liten erfaring med plast/glassfiber. At båten er robust er hevet over en hver tvil - tøff i sjø også - har vært i kuling med den langs trøndelagskysten uten bekymring.

 

Båten har spesielt en ganske stygg skade som er grovt fylt igjen - tenkte å slipe ned og bygge opp med epoxy med fyllstoff - har god tilgang på det.

 

Har noen her erfaring med sliping/pussing/maling - plastring - grunning , epoxy osv. på slike båter, så er jeg takknemlig for gode råd og tips til både produkt og framgangsmåte. Jeg har godt med slipeutstyr - sliperundeller osv. 

 

Bildet sier kanskje ikke så mye - kan legge inn flere/bedre. 

DSC_0927[1].JPG

Link to post

Mange prosjekttråder her på forumet, denne er vel blandt de mest omfattende og best dokumenterte..., når du er gjennom hele denne, er du klar for det meste av det du skal til med: 

 

Edited by Code0
Link to post

Create an account or sign in to comment

For Norwegians: Hvis du leser dette så er engelsk forumspråk aktivt, du kan endre dette til norsk med "System Language" knappen nederst på alle sider

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...