Jump to content

S/Y Northern Regina på langtur sommeren 2019. Storbyferie i Europa


Bitteliten

Recommended Posts

Mange har fulgt min lange prosess med å skape den for oss optimale langturbåten for å seile jorda rundt i denne tråden. Prosessen har tatt lengre tid enn opprinnelig tenkt, av ulike årsaker. Men det har ikke stoppet drømmen, tvert i mot ?

En viktig del av forberedelsene til den lange turen er for oss langturer om sommeren. Nærmeste hav er Nordsjøen, og dette er et til tider krevende hav. Både værmessig og trafikkmessig. Et bra sted å teste båt og mannskap. 

 

I fjor seilte vi Moss Kristiansand Edinburgh Sæby Moss på 4 uker.

 

 

I år var det storbyferie på programmet og vi har de siste 3 ukene seilt Moss London Amsterdam Marstrand.  Vi var 3 ombord på overfarten til London. På overfarten til Marstrand var vi 2 ombord.  Akkurat nå ligger vi på svai i Bohuslän i vakkert vær og prøver å fordøye inntrykkene etter snart 4 ukers fantastisk tur. Totalt regner vi med å seile ca 1300nm på denne turen. 

 

Vi bestemte oss på overfarten å dele noen av inntrykkene våre fra turen. Det er første gang vi filmer og lager filmer for andre enn oss selv ?. Filmene er delt med seilere på facebook, og da tenker vi at det er naturlig å dele de her på Baatplassen også. Forumet her har gitt meg mye inspirasjon, kunnskap og mot til å starte drømmeprosjektet vi har ?

 

Her er de 3 filmene vi har satt sammen fra vår tur. Målet vårt med filmene er å inspirere andre til å se litt lenger enn den vante ruta. Det ligger fantastiske opplevelser foran om man bare tar et lite sprang. 

 

 

 

 

 

 

Redigert av Bitteliten (see edit history)
Link to post
Share on other sites

Delta i diskusjonen

Du kan skrive innlegget nå, det vil bli postet etter at du har registrert deg. Logg inn hvis du allerede er registrert.

Guest
Svar på dette emnet

×   Du har postet formatert tekst..   Fjern formattering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Innholdet du linket til er satt inn i innlegget..   Klikk her for å vise kun linken.

×   Det du skrev har blitt lagret.   Slett lagret

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...