Jump to content

Båteier måtte transplantert hud etter båtvask


Lazyjack

Recommended Posts

Han har selv lagt ut saken på FB som advarsel, men mente visst at det ikke var fair å navngi vaskemiddel da det ikke var noe galt med det, men heller med verneutstyret. Ryddig nok det vel. 

Link to post
Share on other sites

Jeg glemte å ta på meg hansker da jeg vasket et par biler etter vinteren forrige helg. Holdt vel på med såpen i 2-3 timer i alt. Da var huden rimelig skral dagen etter. 

 

Sølte også litt "Iron off" på et par fingre. Da var det rett bort å skylle av ned store mengder vann. Hverken base eller syre er bra i lengden for huden...

Fiskebåten: Shetland 498 - min 16" "speed sjark" - 60 HK Evinrude VRO (deaktivert VRO)
Turbåten: Neptim 8000, VP TMD40A TAMD41B

Link to post
Share on other sites

Jeg stod under seilbåten for to år siden og smurte på VC17. Beskyttelsesbrillene lå ved siden, for jeg skulle egentlig ta en pause, men oppdaget en "helligdag" som vi sier litt høyt oppe på skroget.

 

Klemte nok litt hardt på rulla, og alle som har hatt VC17 vet hvor flytende det er. Klatten traff meg midt i øyet... Det reiv godt :headbang:

Hadde heldigvis med en kompis, som etter mye spyling fikk kjørt meg på legevakten. Det ble en lite effektiv ettermiddag!

 

Så vernebriller, hansker, maske... Det har noe for seg :thumbsup:

Link to post
Share on other sites

Har alltid og har alltid hatt vernebriller, skikkelig maske, og full drakt. På tross av dette opplever jeg allergi-symptomer på bare så lite som å lukte naboens nymalte bunn. Vet nesten ikke hvordan jeg kan beskytte meg bedre, men er hvertfall helt sikker på at den guffa der er ikke bra..

Jeg vet ikke hvorfor min båt lekker, men en dag kommer jeg til bunns i problemet!

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can write a topic or comment now, it will be posted after you have registered. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...