Jump to content

Noen som er flinke på Navman Tracker 5500 uttern D55


Båteier2018

Recommended Posts

Da Navman kartplotter hadde lite lys på skjermen, nesten ikke til å se på dagslys kom jeg til å endre Colours under system LCD oppsett til Night. Dermed ble skjermen helt svart. Jeg ser at den er på og lyser på knappene men jeg vet ikke hvordan jeg skal finne fram til LCD scheme color så jeg for stilt dette tilbake. Noen som vet om det går and å resette hele programvaren eller noe..                

Link to post
Share on other sites

Er det ikke å trykke on knappen, og så pil opp/ned, eller høyre/venstre tro. Evt se i manual hvor du endret, og trykke etter meny i blinde, for å endre tilbake. 

Link to post
Share on other sites

Hei! Prøv fra avslått: Slå på. Den piper et par ganger før den er på. Trykk så ENT. Så MENU. Så ENT. Så pil ned to ganger. Så ENT igjen. Så pil opp to ganger. Så ENT. Om software er lik burde dette få den tilbake igjen:)

Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Det der fungerte, mange takk👍🏻

Du vet ikke hva som kan være feil på skjermen når den på normal et veldig mørk, mistenker at det kan være noe feil på skjermen eller noe elektronikk. Det car da jeg kom ut avdet med helt nattmodus men jeg prøvde å finne ut av lys innstillinger på panelet. Det er ihvertfall sånn at når solen står på så er det nesten umulig å lese av skjermen. Dette er en båt jeg akkurat har kjøpt. 

Link to post
Share on other sites

Skjermen består av et display, som er lyst opp av et lite lysrør i underkant. Om dette begynner å bli dårlig, blir skjermen mørk. Jeg overtok en slik en gang, som man såvidt så var på, når man så skrått på skjermen mot lyset. På disse har lysrøret en liten kontrakt, plugget i printkortet. På min, var denne smeltet. Jeg fjernet kontakten, og loddet ledningene rett på printkortet, og det ble lyst igjen. Ellers går det å bytte lysrøret, om du finner riktig, nytt. 

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can write a topic or comment now, it will be posted after you have registered. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...