bjoris Startet 28.April.2020 Del på Facebook Startet 28.April.2020 (redigert) Det ser ut som en ENO Perigord passer direkte inn i min NB 870, fra 2012, ser de har gjort litt om på de siste pentryene slik at de har hatt separat koketopp og komfyr. Det skal såvidt jeg har klart å måle meg til være enkelt å sett inn en stekovn. Det var til alt overmål også T-splitt inne i pentryen med påkobling så dette ser ut til å være plug-and-play. Det som nå hindrer meg i å bestille er at jeg klarer ikke å bestemme meg for om jeg skal gå for denne med eller uten grill. Det er en saftig prisforskjell, uten grill 6800, med grill 9500. https://seatronic.no/eno-perigord-gourmet Denne kommer til å bli brukt fortrinnsvis til pizza og til å varme rundstykker i til frokost. Tanken er at den skal passe rett inn der denne skapdøren står i dag. Legger også ved bildet fra en 2013 modell som hadde komfyr Redigert 28.April.2020 av bjoris (see edit history) Sitér dette innlegget Blogg:S/Y FRI - (2008-2018: Hanse 350 - 2019: NB820 Sport og Bavaria B/One) 2020-: NB 870 Ardea D4-260 2012/2013 model Link to post
index Svart 28.April.2020 Del på Facebook Svart 28.April.2020 Så lite som jeg bruker grillen i komfyren hjemme så hadde det i alle fall ikke vært aktuelt for meg å betale 2700,- ekstra for grill i båten. Men folk har jo forskjellige bruksmønstre og behov da. Griller du mye i komfyren hjemme? Sitér dette innlegget "First they ignore you, then they ridicule you, then they fight you, then you win." - Mahatma Gandhi Link to post
Wallas Service Svart 28.April.2020 Del på Facebook Svart 28.April.2020 Spar 1000-lapper, det blir mange rundstykker: https://seatronic.no/catalog/product/view/id/9483/s/omnia-fritidsovn/category/1689/ og pizza er heller ikke et problem, bare litt rar form: https://www.youtube.com/results?search_query=omnia+ovn+pizza Sitér dette innlegget Wallas Service v/Rune Akerø. run-ak@online.no, tlf 900 18 209 "Jeg var et skolelys, men så gikk strømmen" Link to post
bjoris Svart 28.April.2020 Emnestarter Del på Facebook Svart 28.April.2020 Det er jo en liten utfordring å steke pizza i vanlig gass ovn, jeg har hatt dette i seilbåten i 11 år, brukt kun til rundstykker og grandis. Grandis er veldig greit, da jeg går rett fra jobb til båten før tirsdagsseilas og da er NBen base, så ja jeg vil ha komfyr, men mulig bare tull med disse grillgreiene... Sitér dette innlegget Blogg:S/Y FRI - (2008-2018: Hanse 350 - 2019: NB820 Sport og Bavaria B/One) 2020-: NB 870 Ardea D4-260 2012/2013 model Link to post
Gullfisk Svart 28.April.2020 Del på Facebook Svart 28.April.2020 Jeg liker at pizzaen får litt farge oppå også, så jeg satte med grill i gamlebåten. Brukte da grillen litt til slutt. Nå har jeg uten, og synes ikke pizza blir det samme. Sitér dette innlegget Link to post
Wallas Service Svart 28.April.2020 Del på Facebook Svart 28.April.2020 Når det kan lages pizza fra bunnen på en stekepanne, både med og uten lokk, kan du vel svi en "Grændis" på stekepanna? Sitér dette innlegget Wallas Service v/Rune Akerø. run-ak@online.no, tlf 900 18 209 "Jeg var et skolelys, men så gikk strømmen" Link to post
Erik Svart 28.April.2020 Del på Facebook Svart 28.April.2020 Hadde gass ovn med grill i campingvogn, og savner det. Lagde lammelår og diverse der, og det ble bedre enn hjemme. Hadde jeg kunnet få grill funksjon i ovnen i båten for 2700,- så hadde jeg nok investert i det ja. Men klart, skal du bare steke rundstykker blir det kanskje råflott. Sitér dette innlegget Sometimes I think of how it used to be... R.I.P. Lemmy ,Phil & Eddie Link to post
bjoris Svart 28.April.2020 Emnestarter Del på Facebook Svart 28.April.2020 (redigert) Takk for tips:) Wallas Service, ja jeg er enig i at det kanskje er litt råflott, men jeg bruker ikke båten helt som andre heller. Det er en helårsbåt og jeg syns det er veldig greit å kunne ta med ferdig mat og gå rett fra jobb f.eks heller enn å kjøre hjem... Steke pizza i stekpanne, jeg har prøvd, det har jeg aldri fått til... Har spurt SeaTronic nå om forskjellen, de visste ikke, me skulle sjekke opp og ringe tilbake. Stekovn vi hadde i seilbåten hadde bare ett rør med flammer fra små hull på hver side av dette røret, det ført jo til at pizzaen ble svart noen steder og ikke stekt andre steder. Løsningen ble å legge en av stekeplatene nederst, da fordelte varmen seg bedre, men det tok vinter og vår å steke pizza i den. Heller mot grill når pengene først sitte løst, men får ned å ta skikkelige kontroll mål først så jeg ikke går på en smell på monteringen... AIS og hekktrøster blir nok prosjekt for 2021 Redigert 28.April.2020 av bjoris (see edit history) Sitér dette innlegget Blogg:S/Y FRI - (2008-2018: Hanse 350 - 2019: NB820 Sport og Bavaria B/One) 2020-: NB 870 Ardea D4-260 2012/2013 model Link to post
Båteksperten123 Svart 28.April.2020 Del på Facebook Svart 28.April.2020 ENig Sitér dette innlegget Link to post
bjoris Svart 28.April.2020 Emnestarter Del på Facebook Svart 28.April.2020 Ok:) Sitér dette innlegget Blogg:S/Y FRI - (2008-2018: Hanse 350 - 2019: NB820 Sport og Bavaria B/One) 2020-: NB 870 Ardea D4-260 2012/2013 model Link to post
nomen Svart 28.April.2020 Del på Facebook Svart 28.April.2020 Jeg har hatt gasskomfyr med grillelement i 5 år nå, bakt kaker,muffins, stekt pizza, gratinert poteter, stekt "alle" former for poteter, og ikke minst stekt rundstykker. Har enda ikke brukt grillelementet. Eneste gangen vi buker grillelement er til ribba på julaften, men da er vi hjemme. Så, jeg vil tro du kommer langt uten grillelement, men at stekeovnen er en real oppgradering er det ingen tvil om. Sitér dette innlegget Hold kjeft,når du snakker til meg! Link to post
Recommended Posts
Delta i diskusjonen
Du kan skrive innlegget nå, det vil bli postet etter at du har registrert deg. Logg inn hvis du allerede er registrert.