Jump to content

Lite bensin på tanken, men det renner over ved fylling


Rederspire

Recommended Posts

Har nettopp kjøpt en Skipsplast med 145 L tank. Tidligere eier fylte tanken til det rant over. Jeg kjørte fra Drammen til Tønsberg og måler viser mellom tom og 1/4 tank. Får på 5-6 liter, så renner det over selv om jeg bare fyller forsiktig. Måleren viste 1/2 tank da selger fylte den opp til det rundt over. Noen som har vært utsatt for det samme. Er det lufting eller?? Virker som om måler viser feil, og hvorfor renner det over? En 140 hk Suzuki må vel bruke mer enn 7-8 liter fra Drammen til Tønsberg.

 

1. Fender

Link to post
Share on other sites

Som tedd er inne på er det nok luftingen. Hvis tidligere eier har fylt til det rant over har det nok lagt seg bensin i lufteslangen. Har opplevd dette selv med resultat at bensinen kom i retur og sprutet opp overalt når jeg fylte bensin. Finn utløpet til luftingen og gi en skikkelig blås gjennom denne. Kjenner du motstand ligger det bensin der. Se om det er svanehals på lufteslangen og fjern denne om mulig hvis ikke vil problemet komme tilbake. 
 

Hvis du har funnet en 140hk som bruker 8 liter fra Drammen til Tønsberg er jeg interessert i å kjøpe den av deg. :giggle:

Link to post
Share on other sites

Takk for svar👍😊, skal sjekke luftingen. Finner jeg ikke ut av det, skal jeg selge den til en veldig høy pris pga. lav bensinforbruk😂

Link to post
Share on other sites

Hei har opplevd det at de orginale luftingene med to små hull og rustfritt gitter i hullene gror i tette av ir /Salt.

Hvis du prøvde flere ganger, og du alle gangene fikk noe inn før det ble "fullt". er det garantert  luftingen som er tett eller redusert.

 

Link to post
Share on other sites

ZTakk for svar👍😊, skal sjekke luftingen. Finner jeg ikke ut av det, skal jeg selge den til en veldig høy pris pga. lav bensinforbruk😂

Link to post
Share on other sites

Takk for tips fra dere alle. Løsnet lufteslangen på tanken og blåste gjennom den. Fikk ‘’motstand’’ først, så løsnet det.

Da satt det nok noe i utluftingen. Funker bra nå, takk igjen👍😊

Link to post
Share on other sites

Dersom du blåste inn mot tanken bør du ta i betraktning at du kanskje har et fremmedlegeme i tanken din nå?

Færdes mye rundt Nøtterøy og Tjøme

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can write a topic or comment now, it will be posted after you have registered. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...