Jump to content
Sign in to follow this  
PanPan

Småbåthavn avgifter 2003, moms/ikke moms.

Recommended Posts

PanPan   
PanPan

Det er vedtatt av småbåtavgifter skal være fritatt for moms i 2003. Det betyr at årets avgifter skal settes ned med momsbeløpet i forhold til fjorårets avgift. Avgiftene kan økes innenfor rammen av prisstigningen.

 

Uten at jeg kan dokumentere det konkret har jeg hørt at gjestehavnsavgiftene i kommunene Nøtterø, Sandfjord og Larvik er de samme som i fjor. :cheers::puke::lol:

 

Kan noen bekrefte dette? Kjenner noen til andre tilfeller hvor man ikke har trukket fra momsen?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Syvert   
Syvert

Hei PanPan  :headbang:

Etter den forrige runden på dette teamet har vi i KNBF fått inn flere rapporter om slike tilfeller. Vi tar fatt i hver enkelt sak etter at du bidro til at forbundet fikk "hjemmel" og oppfordring fra finansminister Foss til å følge opp slike saker. Og det gjør vi med stor glede!  :confused:

Hilsen Syverts

Share this post


Link to post
Share on other sites
PanPan   
PanPan

Det er Syverts/KNBF som skal ha *takk og ære* her, det minste en menigmann kan gjøre er å bidra med dokumentasjon synes jeg!  :headbang:

 

:confused: Opplysningene om Nøtterø, Sandefjord og Larvik har jeg fra en ryddig person, men det trengs dokumentasjon før man kan gjøre noe med det - hvem kan bidra her?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

For Norwegians: Hvis du leser dette så er engelsk forumspråk aktivt, du kan endre dette til norsk med "System Language" knappen nederst på alle sider

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...