Dreamer Startet 15.Juni.2020 Link til dette innlegget Startet 15.Juni.2020 Makrell i tomat har vi hørt om, men sel i tomat er en hittil ukjent delikatesse. Noen som har hørt om - eller smakt på - denne utsøkte retten? Bildet er tatt på Sotra utenfor Bergen. Sitér dette innlegget Link to post
Brigg Svart 16.Juni.2020 Link til dette innlegget Svart 16.Juni.2020 Nei, har ikke smakt den varianten. Her i Trondheim er det et fastfood-sted som heter Kobbe kebab. Er dog usikker på om de serverer kebab av sel der. Sitér dette innlegget Viksund 340 St. Cruz: Tre-roms fritidsbolig med to terasser og fleksibel beliggenhet. 2009 - 0000: Viksund 340 St.Cruz Fly m/VP D6-370/HS80AE 2003 - 2009: Halco 29 Offshore Fly m/VP 41B/290DP Link to post
Honduras Svart 16.Juni.2020 Link til dette innlegget Svart 16.Juni.2020 På feta-osten er det bilde av ei geit, på makrell-boksen en makrell, og på leverposteien en liten gutt. Man kan jo undres.... Sitér dette innlegget * Prosjekt Glen-L Squirt * Prosjekt Lagringsstativ påhengsmotor * Prosjekt 4 fot vugge Link to post
.Olsen Svart 16.Juni.2020 Link til dette innlegget Svart 16.Juni.2020 Spiste kobbe på en finere restaurant i Bergen en gang. Selv de klarte ikke å få det godt. Smakte tran, blod og metall. Hvis alternativet er å sulte ihjel så greit nok, men tror både bikkja og katta ryker før kobba :-D Sitér dette innlegget Link to post
Recommended Posts
Delta i diskusjonen
Du kan skrive innlegget nå, det vil bli postet etter at du har registrert deg. Logg inn hvis du allerede er registrert.