Jump to content

Randsfjorden fra nord til sør. Uproblematisk?


Sollux247

Recommended Posts

Uproblematisk båttur.

Vi har Nettopp tatt over en hytte rett sør for ferja på vestsiden og en liten jolle vi bruker her. Det finnes ikke noen offisielle sjøkart over Randsfjorden. Har søkt mye og noen har laget egne dybdekart selv. Tydeligvis laget med moderne kartplotter. Men de filene for jeg ikke opp, dessverre. Søkte på Randsfjorden+ dybdekart. Generelt så bør du se hvordan det er langs land, er det bratt så er det som oftest dypt og motsatt. Rett nordfor Bjoneroa er f.eks en stor sandbanke.

Fin gjestebrygge ved Joker Bjoneroa.

 Midtfjords er det ingen problem, mye båttrafikk der og mange som dorger inntil 20 meter fra land. Eller så lønner det seg å bruke gulesider kart og så velge hybrid, for da får du med navn også. Da ser man hvor det er grunt.

God tur.

Link to post
Share on other sites

Har mange timer på Randsfjorden.  Akkurat ved Fluberg (under brua) kan det være litt ekkelt på liten vannstand.  Ellers er det lite å ta hensyn til.  Dybdekart.no har vært nevnt her. Insight Genesis har også et "Public Map" Hvor deler av Randsfjorden er dybdelogga.  Ellers tror jeg du får god pekepinn på bunnforhold på Navionics kartet.  De fleste bruker sistnevnte.  God tur,  og - husk noen wobblere som du sleper i ca 2,5-3 knop.  Kanskje det hugger på et matfisk.

Link to post
Share on other sites

Delta i diskusjonen

Du kan skrive innlegget nå, det vil bli postet etter at du har registrert deg. Logg inn hvis du allerede er registrert.

Guest
Svar på dette emnet

×   Du har postet formatert tekst..   Fjern formattering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Innholdet du linket til er satt inn i innlegget..   Klikk her for å vise kun linken.

×   Det du skrev har blitt lagret.   Slett lagret

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...