Jump to content

Cobra 28 Offshore Baksete


Offshore70

Recommended Posts

Offshore70

Er det noen der ute som kjenner til hvem som har produsert Denne bakseteryggen til Cobra 28 offshore?    1991 mod.

Ta gjerne kontakt dersom du vet om en tilgjengelig targabøyle

19_4_6 kop.jpg

Link to post

Er ikke innredningen på Cobra i stor grad hjemmebygg? Jeg har en kompis med sånn båt, og der var luka oppå mottorrommet solseng med en gigantisk madrass da han overtok båten. Han har bygget om flere ganger, og skal til igjen, denne gang med delt plate for enklere tilgang til motor så vidt jeg forstod. 

Link to post
Offshore70

Takk for informasjon. Jeg er kommet et stykke på veg i søken på dette, men er ikke i mål. Cobraprodusentene har hatt samarbeid med flere salmakere, seilmakere, møbeltapetserere, osv i sørlandsområdet....til sine innredninger. Jeg har vert i kontakt med noen av de som var delaktige fra omkring 2000 tallet og senere. Men de som var underleverandører på 90-tallet har jeg ikke klart å spore enda. De fleste cobraene på denne tiden ble etter det jeg kjenner til, laget på bestilling, så omtrent alle er forskjellig innredet. Men en eller annen plass håper jeg å finne noen som har maler til dette, og for så vidt også dekalene på skroget. Fint om noen har info om hvem som var aktive der på den tiden.

Link to post

Var på tur med kompisen med Cobra i helga. Han har bygget om, og det var blitt veldig bra.

Nye stoler der ryggstø kan vippes frem for lettere å komme bak. Samt vippes opp, og det kombinert med at de var trukket litt frem gjorde at han da får noen nye stuerom under, i forkant av motorrom.

 

Motorluken som da er bak setene, er delt i to i lengde retningen, altså over kjølen, og hengslet ute på sidene, og satt på lukeløftere. Vipper altså opp fra midten. Tilgang til motor rom var nå som en drøm.

Madrass oppå, så er det god solseng.

 

Glemte å ta bilder, helga gikk for fort :rolleyes:

Link to post
Offshore70

Takk for hyggelig innlegg. Løsningen på motorluke virker proft :smiley:. Vet du hvem som har produsert stoler/ baksete? Er det noe merkelapp sydd inn i en søm?

Link to post

Create an account or sign in to comment

For Norwegians: Hvis du leser dette så er engelsk forumspråk aktivt, du kan endre dette til norsk med "System Language" knappen nederst på alle sider

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...