Jump to content

Yamaha tiltproblemer


ojm

Recommended Posts

Posted (edited)

Hei! Jeg har omsider byttet pakninger i tilten (kun i tiltsylinderen og trimsylinderne) på min 1997 115hk v4 2-t yamaha. Dessverre virker det ikke som at alt er "oppe å går" igjen. 

Jeg har montert alt sammen igjen, luftet, og tiltet både opp og ned fungerer med bryteren. Problemet er at det lager en ny ulyd jeg ikke er særlig glad for å høre. I et nytt forsøk på å lufte systemet, løsnet jeg manual-release skruen og motoren hvilte på støttebeina. Da jeg skulle heve den opp og ned for å "pumpe" systemet, fikk jeg plutselig ikke løftet den helt opp lenger. (mistenker at dette kan ha en sammenheng med lyden?) Jeg lot motoren gå helt til bunns, skrudde til manual release og tiltet med bryteren (fordi jeg ikke fikk løftet den helt opp til støttebeina igjen). Fungerte fint både opp og ned - men ulyden er der naturligvis. Noen som har en aning om hva som kan være problemet, eller som har opplevd noe liknende? Kanskje også verdt å merke seg at ulyden kun kommer når motoren senkes ned i vannet - ikke på vei opp. 

 

Trenger all hjelp jeg kan få... 😅

Edited by ojm
Link to post

Create an account or sign in to comment

For Norwegians: Hvis du leser dette så er engelsk forumspråk aktivt, du kan endre dette til norsk med "System Language" knappen nederst på alle sider

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...