Jump to content

Ibiza 20 Touring SE 2008_hvordan lagre kalesjen?


AndersDal

Recommended Posts

Lagring av kalesje på Ibiza 20 er virkelig en utfordring. På vår gamle stjålne og kondemnerte 20´ (1996) kunne vi stappe den i kabinen. De "nyere modellene", som vår nylig innkjøpte 2008 modell, er jo mindre/trangere enn de gamle. Å lagre kalesjen i den lille kabinen er i praksis umulig (vi klarte dog å presse den inn etter utallige forsøk) og dermed uaktuelt.  Å ta den ut av båten er ikke heller ikke et alternativ. Da gjenstår det bare å la den ligge rullet sammen bak. Jeg har sett noen som har den som en targabøyle, men synes ikke det er en god løsning.

Har noen noen tips til en god lagrings- festeløsning? Vi har latt den ligge "løst". Ok, men tenker den bør festes. samtidig få den lagt så den kommer minst mulig i veien.

Tenkte derfor å kjøpe fester til stagene (tilsvarende som vi har til båtshaken) som de kan klikkes inn på. I tillegg kanskje reim/borrelås på bakveggen mot motoren? Blir vel litt i veien for bakluken ser det ut til, men.... Uansett, har noen gjort noe med dette og kan dele erfaringer? 

(Det beste er kanskje å bytte til en 22´som jo har kalesjegarasje (og som vi egentlig hadde bestemt oss for, men i disse tider...)

Link to post
Share on other sites

Delta i diskusjonen

Du kan skrive innlegget nå, det vil bli postet etter at du har registrert deg. Logg inn hvis du allerede er registrert.

Guest
Svar på dette emnet

×   Du har postet formatert tekst..   Fjern formattering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Innholdet du linket til er satt inn i innlegget..   Klikk her for å vise kun linken.

×   Det du skrev har blitt lagret.   Slett lagret

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...