Jump to content

6 hk Mercury 4 takt som stopper når den blir varm


bjoris

Recommended Posts

Jeg har en 6 hk Mercury 4 takt som jeg overtok ved kjøp av ny båt. Motoren går ok, men er litt tung å få i gang samt at den nå viser seg å stoppe når den har gått en stund med belastning. Jeg skal først nå skifte tennplugg, men kan det være den som kobler ut når den blir varm, den får normalt med kjøling om en ser på strålen. Det skal sies at motoren nok har blitt litt hardt brukt og selger la den bare med uten ekstra kostnad når jeg kjøpte den. Da var det bare sjøvann i giroljen og motoren var nesten uten motorolje, men har gått noen timer siden vi tok over så tror nok motoren har litt tid igjen, men irriterende at en må vente til den blir kald når en er midtfjords ja:)

Link to post

Har en 2012 mod av samme. Denne er også tung å dra i gang. 

 

Om du ikke vet når pluggen ble byttet sist kan det være lurt med en ny. Årsaken til stopp kan også ligge i bensintilførsel. Lufting tank, skittent bensinfilter, uren forgasser kan i så fall være blant mulige årsaker. Har du tatt ut pluggen etter at motoren har stoppet for å se om den er fuktig av bensin?

Link to post

Create an account or sign in to comment

For Norwegians: Hvis du leser dette så er engelsk forumspråk aktivt, du kan endre dette til norsk med "System Language" knappen nederst på alle sider

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...