Jump to content

Sjøfugljakt og oppskrifter


tanken

Recommended Posts

Jeg bruker å ha en tur på skarvejakt hver høst. Pleier da og servere mannskapet en jegergryte med skarv.

Bruker da å ta ut bryststykkene umiddelbart etter fuglen er skutt. Skjærer så meget tynne skiver av fileene, får å steke dem på god varme i stekepannen.

Bruker pose med jegergryte som basis. Denne må selvfølgelig tilsettes både godt med rømme og fløte. Har også i sopp av forskjellig art ( hva man har for hånd , samt tyttebær. Serveres med potetstappe.

Dette er en meget lett, enkel og ikke minst meget velsmakende rett.

Til desært er det conjac og sigar... :drink:

 

Like vellykket hvert år og ikke minst lett å tilberede i byssa.

Redigert av Scand Atlantic (see edit history)
Link to post

Høres veldig godt ut. :yesnod: Skal helt klart prøves.

 

Har du litt bedre tid kan du legge brystfileene i en lake av olje, med presset sitron, krydder, gjerne Arne Brimi krydder, hvitløk, over natten og steke som du gjør...for all del desserten forblir uendret... :wink:Kan også ha litt eddikk i laken om en vil være helt sikker for smaken sin skyld,

Redigert av tanken (see edit history)
Link to post

Du må være innlogget for å kunne svare.

Logg inn med eksisterende, eller opprett ny, konto.

Opprett ny konto

Gratis og helt uforpliktende

Klikk her for å opprette konto.

Logg inn

Logg inn dersom du har konto

Logg inn


×
×
  • Create New...