Jump to content

Sjøfugljakt og oppskrifter


tanken

Recommended Posts

Jeg bruker å ha en tur på skarvejakt hver høst. Pleier da og servere mannskapet en jegergryte med skarv.

Bruker da å ta ut bryststykkene umiddelbart etter fuglen er skutt. Skjærer så meget tynne skiver av fileene, får å steke dem på god varme i stekepannen.

Bruker pose med jegergryte som basis. Denne må selvfølgelig tilsettes både godt med rømme og fløte. Har også i sopp av forskjellig art ( hva man har for hånd , samt tyttebær. Serveres med potetstappe.

Dette er en meget lett, enkel og ikke minst meget velsmakende rett.

Til desært er det conjac og sigar... :drink:

 

Like vellykket hvert år og ikke minst lett å tilberede i byssa.

Redigert av Scand Atlantic (see edit history)
Link to post
Share on other sites

Høres veldig godt ut. :yesnod: Skal helt klart prøves.

 

Har du litt bedre tid kan du legge brystfileene i en lake av olje, med presset sitron, krydder, gjerne Arne Brimi krydder, hvitløk, over natten og steke som du gjør...for all del desserten forblir uendret... :wink:Kan også ha litt eddikk i laken om en vil være helt sikker for smaken sin skyld,

Redigert av tanken (see edit history)
Link to post
Share on other sites

Delta i diskusjonen

Du kan skrive innlegget nå, det vil bli postet etter at du har registrert deg. Logg inn hvis du allerede er registrert.

Guest
Svar på dette emnet

×   Du har postet formatert tekst..   Fjern formattering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Innholdet du linket til er satt inn i innlegget..   Klikk her for å vise kun linken.

×   Det du skrev har blitt lagret.   Slett lagret

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...