Jump to content

Fjernstyrt søkelys fra biltema, noen som har testet?


FjordHT

Recommended Posts

https://www.biltema.no/batutstyr/elektrisk-utstyr/batbelysning/sokerlys/fjernstyrt-sokelys-2000045373

 

Biltema har fått et rimelig søkelys som ser ut å passe oss med mer beskjedent budsjett, men undres om noen har testet og kan dele erfaring.  Mange misliker biltema prinsipielt , så fint om vi kan holde det til et annet fora :) 

 

Vurderer dette til vår 24 fot mørebas med noe beskjedent behov for slikt utstyr 

Link to post
Share on other sites

Har ikke erfaring med Biltemasøkelyset men jeg syntes ikke det var så veldig rimelig heller når en ser på lysstyrke og sammenligner med Maritims utvalg. Så lenge pris er et hovedpoeng så hadde jeg kikket til Kina (som vanlig..): 

 

NOK 467.45  20% Off | LED Searchlight 7inch 50W Remote control 360 degree Rotate Spotlight For Truck Off road SUV Boat Marine Driving Light 1Pcs
https://a.aliexpress.com/_mqhlmi7

 

Dyr frakt, men er med DHL så antakelig på et hentested nær deg ila en uke eller så. Og trådløs fjernkontroll som vel gir litt enklere montering.

Link to post
Share on other sites

Biltema har ikke helt tunga rett i munnen på det de selger her. De oppgir 1 lumen på 320 meter og 16 lumen på 100 meters avstand.

Lumen er den totale lysmengde en lyskilde avgir og har et fast tall uavhengig av avstand. Det er luxtallet som varierer med avstanden. Lysmengde v/rekkevidde oppgis derfor alltid i lux / meter. Aldri i lumen / meter.

 

OG 16 lux på 100 meters hold blir forøvrig 1,56 lux på 320 meter for å flisespikke. Klarer den 16 lux på 100 meter så vil den avgi 1 lux på 400 meters avstand.

 

Her tipper jeg de ukritisk har kjøpt inn et produkt fra en Kinaleverandør uten å tilføre noen kompetanse til kvalitetssjekken. Når det er sagt, prisen er billig og man har gode reklamasjonsordninger hos Biltema, de er slettes ikke vanskelige om ting ikke fungerer som de skal.

Link to post
Share on other sites

Delta i diskusjonen

Du kan skrive innlegget nå, det vil bli postet etter at du har registrert deg. Logg inn hvis du allerede er registrert.

Guest
Svar på dette emnet

×   Du har postet formatert tekst..   Fjern formattering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Innholdet du linket til er satt inn i innlegget..   Klikk her for å vise kun linken.

×   Det du skrev har blitt lagret.   Slett lagret

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...