Jump to content

Demontering av Volvo md5 fra seildrev med båten på vannet


mawilu

Recommended Posts

Motor Volvo  md5 må ut av båten for reparasjon,kan noen svare på om det går uten å ta båten på land ,drevet har et motor feste i bakkant de to andre sitter på motor .ønsker å bruke seilbåten en stund til.Noen her med erfaring på dette som kan svare om det er greit eller om jeg må vente til båten er på land?

Edited by mawilu (see edit history)
Link to post
Share on other sites

det går fint og la drevet stå igjen. Støtt det litt opp i forkant etter motor er demontert fra drev så står det fint til du får i motor igjen.  Skal du seile båten så er det lurt "låse fast" drevet på ett vis på innsiden. 

Gjorde det selv i fjor så det er no problem. 

ps. er det lenge siden belg ble byttet så er det like greit ta den på land og bytte den i samme slengen da du alikevel gjør størsteparten av jobben når du tar motor ut. 

Link to post
Share on other sites

Mange takk for greit svar ,ut fra tegning så det ut til å være greit nyinnkjøpt båt til barnebarn skal gåes over deriblant belg til drev pluss rep av motor

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

For Norwegians: Hvis du leser dette så er engelsk forumspråk aktivt, du kan endre dette til norsk med "System Language" knappen nederst på alle sider

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...