lurvetass Svart 20.Juli Emnestarter Del på Facebook Svart 20.Juli God helg fra hjemmehavna. Byssepiken lager fantastisk mat i byssa igjen. Så derfor blir det et lite matprat innlegg her igjen selv om vi egentlig ikke har ferie nå. Kyllingpupper fylt med ost og krydder, surret med bacon. Stekt med kantarell vi plukket på turen forrige uke surret sammen med litt fløte og ris og en salat til. Ren og skjær matlykke 😀 Sitér dette innlegget Hilsen Lurvetass Link to post
Popeye70 Svart 23.Juli Del på Facebook Svart 23.Juli Dette er hva min byssepike vartet opp med til lunsj i dag: To knekkebrød med gulost, uten smør. Skjønner dere hvorfor kidnapping ikke virker så fjernt for meg… 😂😂 Når sant skal sies så var dette en bevisst kjapp og enkel matbit, bare for å døyve den verste sulten før vi skulle ut og spise hele familien. Så jeg hadde godkjent det på forhånd. Kona er ikke SÅ ille med maten! Sitér dette innlegget SY Almara - 2005-modell Dufour 385 GL Link to post
lurvetass Svart 24.Juli Emnestarter Del på Facebook Svart 24.Juli Litt stusslig som lunch @Popeye70, men som oppvarming til fin mat ute var det jo helt greit. Men kanskje du skulle sende byssepiken din på kurs? Eller som jeg gå sjøl? Jeg var på 3 dagers kurs her: https://kulinariskakademi.no/kursoversikt/?_gl=1*5h67tf*_up*MQ..&gclid=CjwKCAjwqf20BhBwEiwAt7dtdd2q6gpcRLe2UmIMjXQcjRvafKYa3ceSTJXyh5mMTogFEc7PjIFO2BoC1fUQAvD_BwE Var både lærerikt og gøy. Også serverte vi oss sjøl og spiste det gode vi hadde laget, kan anbefales. Sitér dette innlegget Hilsen Lurvetass Link to post
lurvetass Svart 24.Juli Emnestarter Del på Facebook Svart 24.Juli Litt krise i byssa. Wallasen sliter og topplata har sprukket. Fått tak i en brukt med ny platetopp, men det ryker under den. Var feilmontert brenner og puttet inn en ekstra kobberring for å få den tett, men det har ikke fungert. Så nå har jeg brukt temp føler fra vår gamle og satt sammen riktig. Men likevel kommer det bittelitt røyk under. Får jeg ikke fiksa den blir det dårlig med aktivitet i byssa. Sitér dette innlegget Hilsen Lurvetass Link to post
Komodo Svart 9.Oktober Del på Facebook Svart 9.Oktober lurvetass skrev On 10.7.2024 at 22.42: Da må du 2 tempererte eggeplommer. Sennep, jeg bruker en toppet teskje Dijon Hvit pepper, et kryddermål sånn ca Ca 3/4 spiseskje eddik, gjerne hvitvinsedikk Og temperert olje, jeg bruker raps. Og litt over en halv teskje salt. Løfter denne oppskriften på majones nå som det er tid for hummer og sjømat. Har akkurat laget en stor porsjon med tre eggeplommer, og jeg tror faktisk det er den beste majonesen jeg har laget! Fulgte oppskriften nesten helt slavisk, men kanskje en aning mindre salt, samt en god t-skje med dijounsennep til tre eggeplommer, ikke to. Har tidligere vært veldig fokusert på å bruke sitron istedenfor eddik, da jeg synes eddik ofte gir en litt "fabrikkproduskjonssmak" på ting og tang. Men i dag brukte jeg hvitvinseddik, og synes det ga en veldig rund og fin smak på majonesen. Brukte kanskje en halv spiseskjed på denne mengden. Brukte ca drøyt 4 dl olje. Sitér dette innlegget Draco 20 blir jolle Skroggjennomføringer og materialkvalitet DIY Badeplattform DIY Anker i syrefast Link to post
lurvetass Svart 9.Oktober Emnestarter Del på Facebook Svart 9.Oktober Herlig @Komodo. Er jo viktig med småjusteringer for å tilpasse. Og mer sennep enn eddik er samme jeg liker. Når det gjelder sitron kontra eddik er jeg enig at sitron kan bli veldig kraftig. Men til våren når aspargesen kommer er sitron i hollandaise saus utrolig godt. Kommer forresten til å sende deg en pm om å få se på batteribygget ditt om ikke så lenge. Sitér dette innlegget Hilsen Lurvetass Link to post
Recommended Posts
Delta i diskusjonen
Du kan skrive innlegget nå, det vil bli postet etter at du har registrert deg. Logg inn hvis du allerede er registrert.