Jump to content

montering av dieselvarmer


webbo

Recommended Posts

Hei, jeg har en wallas komfyr/varmer i Bella 655 og Diesel tanken og eksosen er i et skap under, den vil ikke starte opp og er gammel, så etter mange forsøk på å starte bestemte jeg meg for en dieselvarmer for å erstatte den og lurte på om er det greit å ha den i samme skap med samme eksos ut? eller skal den plasseres ute For hvis det er i motorrommet, er det da ikke større risiko for at røyk kommer inn i hytta? jeg har en alarm

Link to post
Share on other sites

Et skap kan vel fint oppfylle kravet til et "adskilt ventilert rom".   Forbrenningsluftviften vil jo skape litt undertrykk som vil holde ventilasjon i gang.   Det er selvsagt viktig hvor en henter luften som blir distribuert, hvis det er snakk om en luftvarmer. Støy er også en faktor som bør vurderes mht plassering.

Link to post
Share on other sites

webbo skrev for 7 timer siden:

 

Takk, jeg tror jeg burde være ok med støyen

Vær obs på at de fleste andre dieselvarmere støyer betraktelig mer enn en slik Wallas. Min Webasto står i motorrommet og lager såpass mye lyd at det ville vært helt uaktuelt å ha den i et skap. 

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can write a topic or comment now, it will be posted after you have registered. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...