Jump to content

Gjestehavner i Dagbladet


Syvert

Recommended Posts

Artikkelen i Dagbladet er forstemmende lesning, med hederlige unntak som Kristiansand og Risør som har satt prisene ned. Må vel også få lov å nevne Holmestrand, hvor døgnavgiften så vidt jeg vet er på kr. 50,-. Holmestrand har ikke så mange besøkende, det er jo en "avstikker" for de aller fleste.

 

Hvorfor har disse avgiftene gått til himmels? Hadde folk gått forbi de mest rådyre dyre havnene ville det nok hatt en effekt. Men det er vel mange nok da, som kommer allikevel. Se på Lillesand: Kr. 260, så snart båtstørrelsen passerer 30 fot. Stavern utmerker seg også. Jeg går ikke lenger til disse havnene. Det var et hygglig årvisst innslag å gå til Stavern og ha en bedre middag på Hotell Wassilioff. Menyen bød alltid på hyggelige overraskelser, stedet en lun atmosfære.

 

En idé: Hva med å sende E-mail til etablissementer, forretninger, kultur-institusjoner etc. og si i fra at i år kommer vi ikke, vi går forbi da havneavgiften er for høy? Får de et 50 - talls mailer tror jeg dette kan påvirke utviklingen. Reagerer 10% av baatplassens medlemmer blir det nå nærmere 100 mailer!

 

Stavern:

E-mail kan sendes Hotell Wassilioff: post@wassilioff.no

Man kan skrive til Larvik Kommune: post@larvik.kommune.no

Turistkontoret for Larvik Kommune: mail@visitlarvik.no

 

Lillesand:

Hotell Norge: lillesand@hotelnorge.no

Lillesand Kommune:postmottak@lillesand.kommune.no

 

Det finnes sikkert andre aktuelle eksempler også!

Link to post

Create an account or sign in to comment

For Norwegians: Hvis du leser dette så er engelsk forumspråk aktivt, du kan endre dette til norsk med "System Language" knappen nederst på alle sider

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...