Jump to content

Åpen båt og matlaging


Lama

Recommended Posts

Hvordan gjør dere for at matlagingen (og båtlivet generelt) skal være så praktisk som mulig når dere har lange dager på sjøen?  
Hva har dere liggende fast i båten av div utstyr? 
 

Vi har rib, 21 fot. Overnatter innimellom i telt på holmene. Litt må man selvfølgelig drasse med seg fram og tilbake, men regner med det finnes praktiske løsninger der ute vi ikke har tenkt på. 

 

 

Link to post

Som skjærgårdsjeep-eier (20 fot) orker jeg ikke lage mat i båten. For liten plass, og småbølger gir for mye vugging. Har en kasse med koke- og spiseutstyr så alt er samlet som bæres over på holmen. Typisk greier som tidligere ble brukt som turutstyr. Kjøper vi nytt turustyr så vurderer vi å flytte noe av det gamle over i båtboksen. Primus (bakkestående med "ledning"), gassbeholder (2x), kniv, fyrstikker, lighter, turstekepanne, turkjelesett, stekespade, plastfjøl, bestikk og tallerkener, oppvaskkost, liten beholder med zalo, krydder, myggmiddel. Ofte er det også greit å ha noen meter med barduner og en tarp. Får plass i en plastboks med lokk fra typisk billigkjede.

Link to post

Delta i diskusjonen

Du kan skrive innlegget nå, det vil bli postet etter at du har registrert deg. Logg inn hvis du allerede er registrert.

Guest
Svar på dette emnet

×   Du har postet formatert tekst..   Fjern formattering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Innholdet du linket til er satt inn i innlegget..   Klikk her for å vise kun linken.

×   Det du skrev har blitt lagret.   Slett lagret

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...