Lama Startet 6.Juni Del på Facebook Startet 6.Juni Hvordan gjør dere for at matlagingen (og båtlivet generelt) skal være så praktisk som mulig når dere har lange dager på sjøen? Hva har dere liggende fast i båten av div utstyr? Vi har rib, 21 fot. Overnatter innimellom i telt på holmene. Litt må man selvfølgelig drasse med seg fram og tilbake, men regner med det finnes praktiske løsninger der ute vi ikke har tenkt på. Sitér dette innlegget Link to post
snekkerbod Svart 6.Juni Del på Facebook Svart 6.Juni Som skjærgårdsjeep-eier (20 fot) orker jeg ikke lage mat i båten. For liten plass, og småbølger gir for mye vugging. Har en kasse med koke- og spiseutstyr så alt er samlet som bæres over på holmen. Typisk greier som tidligere ble brukt som turutstyr. Kjøper vi nytt turustyr så vurderer vi å flytte noe av det gamle over i båtboksen. Primus (bakkestående med "ledning"), gassbeholder (2x), kniv, fyrstikker, lighter, turstekepanne, turkjelesett, stekespade, plastfjøl, bestikk og tallerkener, oppvaskkost, liten beholder med zalo, krydder, myggmiddel. Ofte er det også greit å ha noen meter med barduner og en tarp. Får plass i en plastboks med lokk fra typisk billigkjede. Sitér dette innlegget Link to post
Lama Svart 7.Juni Emnestarter Del på Facebook Svart 7.Juni Takker, var noen tips her jeg ikke har tenkt på. Sitér dette innlegget Link to post
Recommended Posts
Delta i diskusjonen
Du kan skrive innlegget nå, det vil bli postet etter at du har registrert deg. Logg inn hvis du allerede er registrert.