Jump to content

Ankervinsjmontering


Barolo

Recommended Posts

Hei.

Hadde selv en Beetle og fikk montert ankervinsj fra Anchorlift. Vi satte selve vinsjen innvendig slik at kun ankeret og gjennomføringen sees bak. Kjetting går gjennom det lille rommet akter på babord side, og kjetting går ned i drenert kasse i motorrommet. Flott montering. Har dessverre sett utenpåliggende vinsjer på disse båtene, noe som ikke er særlig pent. Meget godt forrnøyd. Hyggelige karer som kan jobben. PS! Ta med fjernkontroll! Lykke til.

Link to post
Share on other sites

Takk for innlegg - er det flere tips om monteringssteder/modeller, så kom gjerne med innspill. Glemte å si at det er en 2005 modell, altså uten ekstra badeplatform som er nytt på 2006 modellen. Jeg er enig i at utenpåliggende montering som vel var originalt på de første Beetle-modellene ikke er særlig pent. Pris på originalmontering nå er over 30 K, noe jeg synes er vel drøyt, selv for å slippe å krangle med kona i løpet av sesongen......

 

Mvh Barolo

Link to post
Share on other sites

Har akkurat fått montert komplett ankervinsj til en 26 fots Sea Ray, og fikk følgende "vettuge" priser. Ilas 500w innvendig montering med blytau og syrefast Bruce anker NOK 23.000,- fra Skjæret ( http://www.skjaeretmotorservice.no/ ) . Endte opp med Engbo's Midi for ca 23.500,- . Ferdig montert med plattform rulle, blytau, syrefast 10 kg brucekopianker og fjernkontroll.

Link to post
Share on other sites

Delta i diskusjonen

Du kan skrive innlegget nå, det vil bli postet etter at du har registrert deg. Logg inn hvis du allerede er registrert.

Guest
Svar på dette emnet

×   Du har postet formatert tekst..   Fjern formattering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Innholdet du linket til er satt inn i innlegget..   Klikk her for å vise kun linken.

×   Det du skrev har blitt lagret.   Slett lagret

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...