Jump to content

Time teller begynte å gå KAD 44


joda

Recommended Posts

Heisan

Jeg har en kamerat som har en KAD 44 i båten sin.Han skulle bytte time teller nå i høst da denne gikk i stykker i sommer,har forstått at dette er ett problem som Volvo har slitt endel med..Han noterte ned time antallet når den begynte å fuske i sommer slik at han hadde kontroll over timene..

Han koblet til den nye time telleren og alt fungerte bra,vet ikke helt hva som skjedde.Tror ikke han slo av noe strøm(uten at det skal ha påvirket noe),men uansett når han kom tilbake etter noen stod det 120 timer på telleren..Og ja den står tørt og gått på land..

Denne går vel ned mot elektronikken så det betyr at "motoren" også har gått 120 timer mere..Han har snakket med Volvo service på sitt hjemsted,men de hadde ikke hørt om dette før.

Kanskje noen som vet noe??? :headbang:

Link to post
Share on other sites

Høres merkelig ut. Trodde timetellerne var så enkele, også på disse elektronisk styrte motorene, at de slo seg av og på med strøm på tenningen. Kan ikke være at det har blitt noe feilkobling som gjorde at det har blitt stående strøm på? Vet at en del lar det stå strøm på når de skifter timeteller for å få samme antallet timer som på den gamle.

Link to post
Share on other sites

Delta i diskusjonen

Du kan skrive innlegget nå, det vil bli postet etter at du har registrert deg. Logg inn hvis du allerede er registrert.

Guest
Svar på dette emnet

×   Du har postet formatert tekst..   Fjern formattering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Innholdet du linket til er satt inn i innlegget..   Klikk her for å vise kun linken.

×   Det du skrev har blitt lagret.   Slett lagret

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...